Komičarevu porodicu poterao maler: On slomio čeonu kost, a onda je i njegova ćerka doživela nezgodu (VIDEO)

07.07.2022

12:55

1

Jodžir se požalio pratiocima da je njegova naslednica operisala i leži u bolnici

Komičarevu porodicu poterao maler: On slomio čeonu kost, a onda je i njegova ćerka doživela nezgodu (VIDEO)
Jodžir - Copyright Instagram printscreen/jodziir

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović, javnosti poznatiji kao Jodžir, doživeo je nezgodu kada je skokom u bazen smrskao čeonu kost, zbog čega je u podlivima.

Iako su mnogi navikli da ga slušaju dok zbija šale, Jodžir se sada pratiocima obratio, ponovo tužnim povodom. Naime, posle nezgode koja se njemu dogodila, maler je poterao i njegovu ćerku. 

Influenser je kroz suze objasnio da je njegovoj ćerkici otkinut deo prsta, te da se i ona takođe nalazi u bolnici. Sa setom u glasu, Jodžir se obratio svojim pratiocima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

- Kao što vidite dobro sam oporavljam se. Skinuo sam dren iz nosa, rana polako zarasta, ali sam tužan. Ne postoji čovek kome nisam pomogao, nikoga ne mrzim, čak sam i za neprijatelja uvek tu. Ali me nešto us*alo do bola. Beka mi je imala sinoć nezgodu, otkinula je deo prsta - rekao je on, pa otkrio detalje: 

- Operisana je sinoć, evo ja sam u bolnici, ona je u dečijoj bolnici sa majkom. Znam da sam malo emotivan, ali lakše mi je kad podelim sa vama - priznao je Jovan.

Podsetimo, Jovan Radulović Jodžir je postao popularan kada je snimio video dok priča vic srpskom asu Novaku Đokoviću usred afere tokom Australijan opena. 


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike