Prošlo je pola godine otkako je preminula Kika Đukić, majka slomljena, otkrila nove detalje istrage (FOTO)

09.06.2022

17:08

0

Jutjuberkina majka kaže da još uvek niko ne može da uzme Kristinine stvari koje se nalaze u stanu u kom je boravila

Prošlo je pola godine otkako je preminula Kika Đukić, majka slomljena, otkrila nove detalje istrage  (FOTO)
Kika Đukić - Copyright Printscreen Instagram/kikax3

Juče se navršilo tačno pola godine otkako je tragično nastradala jutjuberka Kristina Kika Đukić, a neutešne, majka, sestra, njeni prijatelji često odlaze na grob pokojne blogerke. 

Okolnosti pod kojima je Kika nastradala javnosti još uvek nisu poznati, a porodica još uvek živi u agoniji šta se kobne noći desilo i čeka toksikološke nalaze.

Majka Nataša svoju bol je podelila sa pratiocima na Instagramu, objavivši fotografiju koja je nastala prilikom posete ćerkinom grobu, a ovu objavu je ispratila i potresna poruka. 

 

 

- Danas je tačno pola godine od kako nema naše Kike, a mi još ni njene stvari ne možemo da uzmemo. Duša boli, srce se slama, a šta se stvarno desilo još ne znamo - napisala je Kikina majka. 

Ono što je sve obožavaoce mlade jutjuberke ostavilo u šoku jeste to što porodica još uvek nema uvid u celokupnu situaciju, niti su im vraćene Kikine stvari, među kojima je dnevnik Đukićeve, u kom je beležila svaki detalj i aktivnosti svoje svakodnevice. 

24sedam/Goran Sivački
Sahrana Kike Đukić

 

Kako je Kikina majka objasnila u komentarima, stan u kom je živela jujtuberka je još uvek zapečaćen i nikome nije dozvoljen prilaz. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike