Na nastupima jedan blok pevam, drugi plačem: Jana progovorila o najvećoj životnoj tragediji

25.01.2022

22:10

0

Autor: Marija Mitić

Tužna vest o smrti sestrića zatekla je pevačicu tokom američke turneje

Na nastupima jedan blok pevam, drugi plačem: Jana progovorila o najvećoj životnoj tragediji
jana pink - Copyright Printscreen RTVPink

Pevačicu Janu Todorović nedavno je zadesila velika porodična tragedija kada je preminuo njen sestrić Bane. Sa setom u glasu ona je progovorila o ovom velikom gubitku i kako se nosi njena porodica sa time. 

Printscreen RTVPink
 
 

- Mora se dalje, najteži trenutak u mom životu. Ja moram dalje, i zbog svog deteta i zbog ćerkice koja je ostala bez oca. Tragična vest me je zatekla u Americi, prekinula sam turneju. Putovala sam dva i po dana da bih stigla na sahranu - kazala je ona, pa je otkrila da tugu leči pesmom:

- Lakše mi je kad uzmem mikrofon i svoju tugu podelim s publikom. Blok pevam, blok plačem. Meni je i sestra rekla da moram dalje i da je moj sestrić najviše voleo da ja pevam - rekla je Jana na ivici suza u emisiji ''Amidži šou''.

Antonio Ahel/ATAImages
Jana Todorović

Podsetimo, pevačica je prvu ispovest o životnoj borbi sa tugom podelila sa redakcijom portala 24sedam i otkrila kako se njena porodica bori sa ovim teškim gubitkom.

- Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe ćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio. Bane je odrastao na Kosovu s nama. Moja ćerka je doživela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim - ispričala je Jana sa tugom u glasu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike