Glogovčeva udovica o porodičnim odnosima posle glumčeve smrti: Kad je naša ćerka u pitanju, imam samo jedan zadatak

04.07.2022

21:39

2

Nebojša je preminuo pre četiri godine, početkom februara

Glogovčeva udovica o porodičnim odnosima posle glumčeve smrti: Kad je naša ćerka u pitanju, imam samo jedan zadatak
milica_glogovac - Copyright Printscreen „Kec na jedanaest"

Posle braka sa slikarkom Minom s kojom je dobio sinove Gavrila i Miloša, pokojni Nebojša Glogovac je u ljubavi sa nekadašnjom novinarkom i instruktorkom joge, Milicom, dobio i ćerku Sunčicu. Glumac je preminuo 9. februara 2018. godine posle kratke i teške bolesti u Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a njegova porodica ostala je bliska i jedni su drugima najveća podrška.

Govoreći o tome koliko se njen život promenio otkako ga nema, te kako podiže malu Sunčicu, Milica je za „Story" jednom prilikom napomenula kako je i u kontaktu s Nebojšinim sinovima iz prvog braka, te da se svi izuzetno poštuju i vole. 

- Neke boli, ali i neke ljubavi, nose se dok god ste živi - rekla je bila ona, pa zatim i priznala za pomenute medije da je vremenom naučila kako da gleda pozitivno posle svega, iako joj nimalo nije bilo lako.

„Čovek može da podnese i više nego što misli"

- Definitivno čovek može da podnese mnogo više nego što misli, ali na tom putu mora da prihvati i da je nekada okej da ne bude okej. Rekla sam sebi da život nije uvek lak i lep, ali da je nekada predivan. Život je vredan, on je dar i zato ne smemo da trošimo ono što je najdragocenije, a to je vreme sa ljudima koje volimo niti da ga traćimo na stvari koje nisu važne - objasnila je, te se osvrnula se na odrastanje ćerke.

„To mi je najveći zadatak!"

- Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina - istakla je Milica, koja i dan-danas ima veliku podršku Nebojšine porodice.  

- Pre svega podrška mi je moja porodica, roditelji, sestra i brat, ali i Nebojšina porodica. U kontaktu sam sa Nebojšinim sinovima iz prvog braka, svi smo i dalje jedna porodica i svi se mnogo volimo - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike