Uspomena na najsrećniji dan: Fotografija Nebojše Glogovca i njegove supruge dokaz je koliko su se voleli (FOTO)

01.11.2021

11:27

0

Milica je bila neizmerno ponosna na glumca, te je nedavno izjavila da zaslužuje ulicu u Beogradu

Uspomena na najsrećniji dan: Fotografija Nebojše Glogovca i njegove supruge dokaz je koliko su se voleli (FOTO)
Nebojša Glogovac - Copyright ATAImages/Ivica Veselinov

Nebojša Glogovac preminuo je 2018. godine, a njegova udovica Milica nedavno je izjavila da bi bila neizmerno ponosna da ulica u Beogradu ponese njegovo ime.

Ljubav koju je gajila prema glumcu, prikazala je delićem samo jedne emocije sa njihovog venčanja koju je objavila na Instagramu nakon Glogovčeve smrti. Zagrljeni, nasmejani, kao jedno, kako je uvek isticala, ova fotografija osvojila je srca javnosti.

 

Podsetimo, Glogovac je sa Milicom ušao drugi put u brak, u kome su dobili ćerku Sunčicu. Glumac je prethodno bio oženjen Minom s kojom je dobio dva sina. 

Milica je pre nekoliko dana otvorila dušu o pokojnom glumcu, koji je ostao upamćen po maestralnim ulogama, a samo neke od njih imao je u filmovima "Ubistvo s predumišljajem", "Hadersfild", "Klopka", "Munje", "Nebeska udica"  i mnogi drugi, kao i uloge u brojnim predstavama.

- Inicijativa Jugoslovenskog dramskog pozorišta bila je da Nebojša dobije ulicu i uputili su je Gradu. Mislim da je sada u toku neka birokratska procedura, nisam upućena, ali sigurna sam da će se to dogoditi jer verujem da bi to ljudi voleli. Volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: "Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate". To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive - istakla je Glogovčeva supruga na "K1" televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike