Severina pred porođaj ležala na onkologiji! Pevačica otvorila dušu o svemu, pa spomenula i Popovića: Više nisu znali šta će sa mnom!

30.04.2024

10:15

0

Porodila se carskim rezom, pa je potom morala mirno da leži danima, iako je beba bila kraj nje...

Severina pred porođaj ležala na onkologiji! Pevačica otvorila dušu o svemu, pa spomenula i Popovića: Više nisu znali šta će sa mnom!
Severina Vučković - Copyright Printscreen HRT, „Kod nas doma"

Pevačica Severina Vučković pre dvanaest godina rodila je sina Aleksandra carskim rezom, a prisetivši se i dana pred taj događaj ispričala je za jedne medije zašto je onda bila smeštena na jedno odeljenje za onkološke bolesnike. Tom prilikom, takođe, dotakla se i ondašnjeg partnera, Milana Popovića, s kojim je i dobila naslednika.

Ne izgovarajući mu ime, prenose mediji, kazala je čime se u tom periodu on zanimao, u iščekivanju deteta.

„Bojali su se zbog mojih godina..."

Severina Vučković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Rodila sam sina carskim rezom, jer su se bojali zbog mojih godina i tad sam morala neka dva, tri dana da ležim mirno, iako je dete bilo pored mene. Svi znaju da ja volim čokoladne napolitanke i onda su mi ih donosili u porodilište. Međutim, onaj čije se ime ne spominje mi je sve te napolitanke krao iz ormarića i davao ih sestrama - pamti još uvek Severina.

Tu se nije i zaustavljala.

Milan Popović, Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
 

- Mene su bili smestili na jedno odeljenje koje je bilo za onkološke bolesnike, jer su ljudi sa ulice dolazili da me posećuju i onda više nisu znali šta će sa mnom. Tako su sestre, čim bi onaj čije se ime ne spominje otišao, zaključavale vrata, pa su me zvale i ja bih sela sa stomakom i pojela jedno dve kutije tog keksa i koka-kole, što nikada u životu nisam radila. Ali me je to tad baš vuklo - objasnila je potom za hrvatsku „Gloriju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike