Ovako izgleda kuća Goce Lazarević: Ogledala u svakoj prostoriji, a čak je i podrum kao iz snova (FOTO)

22.02.2022

12:50

0

Pevačica je ovu nekretninu opremila stilskim nameštajem

Ovako izgleda kuća Goce Lazarević: Ogledala u svakoj prostoriji, a čak je i podrum kao iz snova (FOTO)
Goca Lazarević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Lazarević veliki je perfekcionista, godinama živi i radi u Beogradu, a svoju oazu mira napravila je na Bežanijskoj kosi, u elitnom delu srpske prestonice.

Goca je ovu nekretninu sredila po sopstvenom ukusu, sa puno detalja, a kako je jednom prilikom izjavila, ogledala se nalaze svuda u njenoj kući. 

 - Ja bukvalno imam ogledala u svakoj prostoriji svoje kuće, osim u kuhinji. Ne zato što sam narcis, nego sam previše samokritična - kaže pevačica, pa objašnjava zbog čega voli ogledala na svakom ćošku:

- Pošto sam sama sklapala odevne kombinacije onda kada krenem negde na gostovanje ili gde god samo vrtim ogledalo i gledam se iz svakog ugla. E onda vidim da mi se recimo providi veš ili da nije adekvatan za to što nosim, ili mi kipi sa strane nešto, i onda dok se ne upakujem kako treba ne krećem iz kuće - nasmejano priča Goca.

Kao što se može videti, Goca u svom domu preferira stilski nameštaj. Svaki komad je urađen sa posebnom pažnjom i na svakom od njih ima posebna šara. 

Prava je domaćica, a u svom domu voli da ugosti sve prijatelje, ali ipak su joj najdraži gosti ćerka i sin sa porodicama. Goca neretko na Instagramu objavi i fotografiju na kojoj pokaže kako spremna trpeza čeka njene najmilije.

ATAImages/ S.T.
Goca Lazarević

Dnevni boravak upotpunjen je ogromnim ormanima sa staklom, a tu su i zavese srebrne boje, razne umetničke slike koje su doprinele lepšem izgledu enterijera, a koje je pevačica dobila na poklon od svoje ćerke i njenih prijatelja.

- Moja ćerka je likovni umetnik, ja imam mnogo tih umetničkih slika, gotovo u svakoj prostoriji, što od nje, što od njenih kolega. Ja imam ikonu Svete Petke koju je radila moja ćerka na Akademiji, imam u podrumu more slika, a u stan sam najviše okačila slike koje je radila moja ćerka, a i od njenih kolega, to su sve moja deca - kazala je Goca za 24sedam.

Iz dnevne sobe se protežu stepenice koje vode na sprat pevačicine kuće.

Podsetimo, Goca je nedavno priznala i da ima emotivnog partnera i da uživa u novom odnosu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike