„Duška na zavidnoj visini zlobe, zadovoljna sam!" Evrovizijskim komentarima ponovo „kupila" publiku: Hitovi se samo nižu (FOTO/VIDEO)

07.05.2024

23:10

0

Voditeljka je, u poznatom stilu, zapalila i društvene mreže

„Duška na zavidnoj visini zlobe, zadovoljna sam!" Evrovizijskim komentarima ponovo „kupila" publiku: Hitovi se samo nižu (FOTO/VIDEO)
Duška Vučinić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Duška Vučinić, posebno poznata javnosti kao komentatorka „Evrosonga", 2024. obeležava pune dve decenije s ovom „titulom". Svojim često i opaskama ona svake godine drži punu pažnju domaće javnosti, a takva atmosfera vlada i ove; kada je, između ostalog, za jednu takmičarku kazala:

- Evo je Elena Paparizu, samo savitljivija - društvene mreže potpuno su se zapalile.

Pošto je, sa druge strane, videla da i predstavnice Ukrajine imaju stenu na sceni, kao naša Teya Dora, nije izdržala da ne poruči:

- E, pa hoću da se naša stena više poštuje! - što i ne čudi, jer je poznato da Duška uvek svim srcem navija za Srbiju. 

- Duška Vučinić na zavidnoj visini zlobe, zadovoljna sam - još jedan je u nizu komentara na Tviteru, gde se korisnici šale i kako voditeljka u prenosu „ispušta otrov koji joj se taložio godinu dana", što vas sve čeka u galeriji koja sledi. 

Dosta pažnje, takođe, privukao je i njen komentar akonto nastupa predstavnika Finske

- Šta mi sve moramo da gledamo... Izgleda da su „Let 3" prošle godine ozbiljno posejali seme, ali su oi bar imali donji veš - bez pardona izustila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike