Trend u vezi koji će zavladati društvenim mrežama u 2024! Razlika u godinama je postala nebitna, na ceni su ove tri stvari

22.11.2023

13:08

0

Autor: K. B.

Dolazak 2024. godine donosi novi ljubavni trend, velike razlike u godinama postaju sve učestalije u vezama

Trend u vezi koji će zavladati društvenim mrežama u 2024! Razlika u godinama je postala nebitna, na ceni su ove tri stvari
Vensan Kasel i Tina Kunaki - Copyright Profimedia

Ovaj trend, koji je postao uobičajen među javnim ličnostima, sada se proširuje i na "obične" ljude, kako u stvarnom životu, tako i na društvenim mrežama i aplikacijama za upoznavanje.

Prema stručnjacima, aplikacije za upoznavanje u 2024. godini često će nuditi profile značajno starijih ili mlađih osoba, prema predviđanjima "Bumble-a". Na osnovu odgovora 25.000 samaca, stručnjaci predviđaju da će velika razlika u godinama postati izražen trend, dok će se fokus sve više premeštati sa potrage za savršenim partnerom na vrednovanje emocionalne ranjivosti, samopoštovanja i deljenja zajedničkih prioriteta s partnerom.

Profimedia
 

Pitanje koje se postavlja je: Kolika je idealna razlika u godinama za uspešnu vezu? Prema psihoterapeutu Tobiju Ingamu, ne postoji univerzalna formula. Tradicionalno pravilo da se prepolove godine i dodaju sedam kako bi se dobila idealna razlika u godinama, prema Ingamu, može se smatrati zastarelim.

"Ranije je bilo važno da partneri budu vršnjaci ili pripadaju istoj generaciji jer su tako delili više zajedničkih iskustava. Međutim, u modernom dobu, mladi ljudi manje opterećuju godine i smatraju da je kvalitet veze važniji od godina", dodao je Ingam. Pitanje ostaje otvoreno - da li veze sa značajnim razlikama u godinama mogu biti uspešne?

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike