Zvuči poznato? Pet čestih izraza koje muškarci koriste kad gube interesovanje za vezu

20.11.2023

13:34

0

Autor: K. B.

U nastojanju da sačuvaju osećanja svoje partnerke, mnogi muškarci pribegavaju frazama koje umanjuju bol razlaza, poput tvrdnje da nisu spremni za ozbiljnu vezu

Zvuči poznato? Pet čestih izraza koje muškarci koriste kad gube interesovanje za vezu
Neprijatan razgovor - Copyright Freepik

Bez obzira na najiskrenije želje i napore da veza opstane, ponekad se suočavamo s neuspehom. Razlozi za to mogu biti raznoliki, a često se svodi na nedovoljnu zainteresovanost partnera. Važno je napomenuti da to ne implicira da je problem u vama, mada smo svesni da takvo saznanje ne ublažava bol.

Profimedia
 

Ukoliko čujete od svog partnera neku od sledećih fraza, možda je najbolje da se distancirate. Na taj način, brže ćete započeti proces emocionalnog oporavka i pružiti sebi priliku za novi početak u uspešnijem odnosu. Transformacioni kouč specijalizovan za partnerske odnose, Slađana Trikić, delila je pet često korišćenih fraza koje muškarci iznose kada gube interesovanje:

  • "Nisam spreman za vezu."
  • "Moram da se fokusiram na posao i karijeru."
  • "Možemo ostati prijatelji."
  • "Nije do tebe, do mene je."
  • "Ti zaslužuješ bolje."
  • Navedene fraze, iako možda postavljene s namerom da budu nežne, često kriju suštinske izazove u vezi. Važno je prepoznati signale i pronaći put ka emotivnom isceljenju, otvarajući prostor za srećniji ljubavni put u budućnosti.

    BONUS VIDEO:

     

     

    Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

    Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

    Možda vas zanima

    Najčitanije Vesti

    Ostale vesti iz rubrike