Spavala je sa 300 muškaraca godišnje: Evo kako je njena "redovna" mušterija reagovala (VIDEO)

26.10.2023

22:23

0

Autor: K. B.

Australijanka Eni Najt je postala poznata zbog svog izuzetno aktivnog seksualnog života

Spavala je sa 300 muškaraca godišnje: Evo kako je njena  "redovna" mušterija reagovala (VIDEO)
Copyright Freepik

Ona tvrdi da ju je jedan od njenih "redovnih" muškaraca "goustovao" nakon što je saznao o njenim seksualnim podvizima. Najt je istakla svoje stavove na Instagram profilu, izražavajući razočaranje zbog osude koju je doživela od strane jednog muškarca nakon medijskih natpisa o njenom seksualnom životu.

"Jedan od mojih stalnih muškaraca s kojima spavam me 'goustovao' nakon što je video sve te članke o meni", priznala je Eni.

"Pretpostavljam da nije znao da ih rotiram i da je on jedan od mojih stalnih muškaraca s kojima spavam, pa ups..."

 

 

Eni tvrdi da je uvek bila iskrena u vezi svog seksualnog života, ali nije delila prljave detalje sa svojim partnerima, osim ako nisu izričito tražili takve informacije. Ipak, neki njeni pratioci su se usprotivili njenim stavovima, izražavajući svoje neslaganje s njom.

Najt se čini nezainteresovanom u vezi negativnih komentara i uživa u pažnji koju je privukla svojim seksualnim iskustvima. Na Instagramu je objavila provokativnu fotografiju s opisom: "U potrazi za 301."

 

 

Eni Najt je prvi put progovorila o svom aktivnom seksualnom životu u intervjuu za "The Kyle and Jackie O Show," priznavši da je čak uspela spavati s petoricom muškaraca u jednom danu tokom "jedne burne, zabavne godine." Dodala je da se seks čini da se oseća dobro i da je svrha seksa da se osećate dobro.

 

 

Ona spava i s muškarcima i sa ženama, a u radijskom intervjuu je rekla da je mnoge svoje seksualne partnere upoznala na aplikacijama za upoznavanje. Takođe je spomenula svoj popis "redovinih mušterija" koje drži na brzom biranju.

Na kraju je otkrila da ima profil na platformi za odrasle OnlyFans, gde može zaraditi do 1000 dolara dnevno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike