Težak život: Izlazim s momcima dok muž čuva decu kod kuće, ne krijem ništa, ne vidim problem (VIDEO)

21.10.2023

21:21

0

Autor: V. I.

Ljudi su užasnuti, kritike samo pršte

Težak život: Izlazim s momcima dok muž čuva decu kod kuće, ne krijem ništa, ne vidim problem (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Bračni par Aleks i Mič iz Sautemptona u Engleskoj podelio je svoj nekonvencionalni bračni odnos u seriji "Voli, ne osuđuj" na Jutjubu i naišao na lavinu negativnih komentara.

Par iz Sautemptona je detaljno objasnio kako Aleks često spava s drugim muškarcima uz blagoslov svog muža i momentalno se sučio sa stotinama okrutnih primedbi.

I dok Aleks slobodno izlazi s momcima, Miču nisu dozvoljena ista pravila kao njegovoj ženi. Ipak, on je više nego srećan što joj pomaže da bude zadovoljna, pa joj čak ažurira profil za upoznavanje na internetu.

Ovaj par je zajedno već deceniju a počeli su da se zabavljaju kao tinejdžeri, kada su imali samo 14 godina. "Nas osuđuju jer nismo tradicionalni par. Ja izlazim s drugim muškarcima, a Mič je onaj koji sedi kod kuće sa decom. To je mnogima problem jer je obično žena ta koja sedi kod kuće dok muškarac švrlja unaokolo", kaže Aleks.

Printscreen/YouTube
 

Iako su se suočili s talasom osude, ovaj bračni par insistira da "nije velika stvar” što Aleks izlazi s drugim momcima.

Ipak, i Mič ima svoje granice: "Nikada nisam želeo da upoznam te ljude jer, da budem iskren, mislim da bi to bilo malo čudno", dok Aleks dodaje da je samo njena stvar to s kim izlazi.

Dešava se da povremeno oseti krivicu dok je s drugim, pa često šalje mužu poruke, ali nema osećaj da ga vara jer nije s tim momcima zbog osećanja.

"Ne verujem da je u ljudskoj prirodi da imate samo jednog partnera ceo život", kaže Aleks i dodaje da je bolje da menja frajere "nego da sedi kod kuće i hejtuje preko računara ceo dan".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike