Ovuda nećeš proći! Automobilom se zaglavio u drvetu starom dve i po hiljade godina, a ovo je epilog (VIDEO)

11.07.2023

16:28

0

Autor: K. O.

Loša procena dovela do oštećenja

Ovuda nećeš proći! Automobilom se zaglavio u drvetu starom dve i po hiljade godina, a ovo je epilog (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Izgleda da je ljudima teško da pešače u poslednje vreme, pa automobilima dolaze bukvalno gde god mogu - do kafića, plaže, ne hajući da li je u pitanju pešačka zona. Ili možda jedno od najstarijih stabala na američkom kontinentu?

Tako je jedan vozač precenio gabarite svog automobila, pa pokušao da se proveze kroz pukotinu u stablu starom više od 2.500 godina u Nacionalnom parku Redvud u Kaliforniji.

U jednom trenutku njegov "nisan armade" ostao je zaglavljen, međutim, on je nastavio da daje gas, pa je na kraju uspešno izašao iz ovog tesnog prirodnog tunela.

Dok su ga ljudi začuđeno posmatrali, on je na kraju sebi aplaudirao.

 

 

U ovoj avanturi oštećeni su i automobil i stablo, doduše minimalno. Drvo je dobilo novi ožiljak, zbog čega su vozača zasuli negativnim komentarima.

"Briga me za auto, neka ga razvali, žao mi je stabla jer ga jedan idiot ovako uništava", samo je jedan od komentara.

Drugi su priželjkivali da ga policija propisno kazni, dok su treći savetovali da kupi manje vozilo ako želi da obilazi ovakve terene.

 

 

Da napomenemo da ovo drvo sekvoje nosi ime "Svetište", a nalazi se u privatnom vlasništvu. Jedno je od tri sekvoje u tom području s pukotinom dovoljno velikom da se kroz nju može proći. Doduše, ne baš u ovako velikom automobilu, piše index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike