Test od svega dve sekunde koji otkriva kad treba prekinuti vezu

10.07.2021

18:51 >> 11:38

0

Stručnjak za odnose otkriva da ovaj test najčešće radi posle nekoliko sastanaka, otprilike tri meseca posle započinjanja veze

Test od svega dve sekunde koji otkriva kad treba prekinuti vezu
Copyright Profimedia

Na početku veze sve deluje lepo i bajkovito, pa retko ko razmišlja o prekidu. Međutim, stručnjak za veze Džena Hoking osmislila je jednostavan test od svega dve sekunde koji vam pomaže da utvrdite da li treba da se venčate sa svojim partnerom ili da prekinete odnos.

– Obično radim ovaj test nakon nekoliko sastanaka, recimo tri meseca od početka veze. Dobro pogledam muškarca s kojim sam u vezi i u glavi zamislim scenu kako hodam do oltara – kaže Džena.

pročitajte još

– U mislima, kad bih stigla do oltara i pogledala osobu koja me čeka, da li bih se razveselila i bila iskreno uzbuđena što ga vidim? Da li bih pomislila da imam toliko sreće što se udajem za njega? Ili bih samo pomislila da on izgleda kao dobra osoba i da bih mogla imati pristojan život s njim – dodala je.

Pixabay

Džena je objasnila ako se dogodi prva opcija, da budete zaista srećni zbog osobe koju vidite kraj oltara, da bi trebalo da ostanete s njom. Međutim, ako naginjete drugoj opciji najbolje je da okončate vezu.

– Druga opcija ne nudi izvanrednu ljubav već sigurnu ljubav – zaključila je, a prenosi The Sun.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike