Slim modelima odzvonilo: Ovakve farmerice se sada nose

09.08.2021

18:20 >> 14:58

0

Džins je večan, samo se modeli i krojevi menjaju

Slim modelima odzvonilo: Ovakve farmerice se sada nose
Copyright Pixabay

Svake godine u modu se vraćaju trendovi iz prošlosti. Pred nama je veliki povratak džinsa sa širokim nogavicama koji smo voleli da nosimo tokom devedesetih.

Svaka devojka koja prati modne trendove vrlo dobro zna da su uske farmerke skinute s trona najpopularnijih pantalona. Sada se nose farmerke širokih ili ravnih nogavica, a osim što izgledaju tako šik, ovi modeli su dosta udobniji od klasičnih farmerki.

Pročitajte još

Međutim kako s farmerkama širokih nogavica postići elegantan stajling najbolje znaju Francuskinje. One su predvodnice stila i elegantncije, a opet neopterećenog odevanja. Francuske modne influenserke rekle su “zbogom” uskim farmerkama i ove sezone nose samo široke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Francuskinjama nekako polazi za rukom da ti modni komadi izgledaju tako elegantno. Ako i vi planirate da ormar osvežite parom teksas pantalona širokih nogavica, uzmite papir i beležite modne lekcije od nepogrešivih Francuskinja.

Farmerke širokih nogavica i uski top

Farmerke širokih nogavica, očekivano, imaju širi kroj. Kako bi stajlingu dale formu i oblik, Francuskinje ih nose sa uskim topićem. Istovremeno celoj kombinaciji daju dozu elegancije, ali zadržavaju ležeran izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Farmerke širokih nogavica i sako

Sako, koji nikada ne izlazi iz mode, svaku kombinaciju čini elegantnom. Upravo iz tog razloga sako pruža savršen kontrast sa ovakvim modelom farmerki. Takođe, isprobajte stajling koji Francuskinje obožavaju – široke farmerke i oversajzd sako koji izgled čini još ležernijim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aria Di Bari (@ariadibari)

Farmerke širokih nogavica i bela košulja

Bela košulja jedan je od onih baznih komada koji bi svako trebalo da ima u ormaru, a taj modni komad farmerke će momentalno učiniti elegantnijima. U francuskom fazonu, bluzu svakako uvucite u džins i tako naglasite siluetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Farmerke širokih nogavica i teksas košulja

Kombinacija džinsa i džinsa uvek izgleda elegantno. Stajling će biti još bolji ako oba komada imaju istu nijansu boje pa kombinacija iz daljine može da izgleda kao kombinezon. Ležernije, a efektnije od ovoga ne može.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike