Ovih dana crvenim tepihom defiluju sve zvezde sveta, a onda se pojavi Kejt Midlton u crno-beloj haljini i sve ih zaseni (FOTO)

21.05.2022

13:08

0

Elegancijom zadivila na londonskoj premijeri novog „Top gana“

Ovih dana crvenim tepihom defiluju sve zvezde sveta, a onda se pojavi Kejt Midlton u crno-beloj haljini i sve ih zaseni (FOTO)
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Nakon svečane premijere u Kanu, nastavak „Top gana: Maverik“ stigao je i do britanske prestonice, a filmskoj ekipi na crvenom tepihu tim povodom se pridružio kraljevski par, Kejt Midlton i princ Vilijam.

Blistanje na svečanim filmskim premijerama za vojvotkinju od Kembridža nije nikakva nepoznanica. Nakon nezaboravnog, zlatnog izdanja na premijeri posljednjeg filma o Džejmsu Bondu, britanska miljenica servirala je najnovije izdanje za crveni tepih u sklopu premijere novog nastavka „Top gana“.

Profimedia
 

Tim povodom odlučila je igrati na kartu elegancije ukravši pažnju u crno-beloj haljini s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta.

Pripijenog kroja, spomenuta kreacija prvenstveno se isticala dizajnom okovratnika. Bela tkanina na dekolteu predstavljena je u formi padajućih naramenica, a kako bi najveća pažnja bila upravo na haljini pobrinula se odabirom suptilnih dodataka.

Dijamantske viseće naušnice u obliku zvezda s potpisom britanskog dizajnera Robinsona Pelma pokazale su se punim pogotkom, dok se po pitanju torbice odlučila za crni klač model s potpisom svog omiljenog brenda - Alexander Makvin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike