Neuspelo predviđanje: Novinar 1998. uradio foto-robot Dejvida Bekama za 2020.

12.10.2020

18:27 >> 17:55

0

Da li bi stvarno ovako izgledao da nije slavni fudbaler?

Neuspelo predviđanje: Novinar 1998. uradio foto-robot Dejvida Bekama za 2020.
Copyright Profimedia

Verujemo da vam je poznata ona izreka – nisi ti ružna, samo si siromašna. Svedoci smo brojnih transformacija slavnih ličnosti, koje bolje izgledaju u četrdesetim i pedesetim, nego li u dvadeset godinama i na samim počecima karijera.

Sigurno tu ima udela izgradnja sopstvenog prepoznatljivog stila uz savete brojnih stručnjaka poput frizera, šminkera i stilista, tu su i kvalitetni preparati za negu, tretmani i skupa garderoba.

To se najviše odnosi na pripadnice lepšeg pola, čije su transformacije kroz godine evidentne, međutim, nisu ni slavni muškarci izuzete iz ove priče.

Tako je jedan novinar još 1998. godine predvideo kako će slavni fudbaler i suprug Viktorije Bekam, izgledati za nekih dvadesetak godina, tačnije 2020. u svojim četrdesetim. I tako je nastala ova šok fotka, koja nema ni primesa današnjeg izgleda čuvenog sportista i muškarca koji se smatra ikonom stila i seksepila. Štaviše, 2015. godine je proglašen za “Najseksepilnijeg živog muškarca” od strane časopisa “People.”

Printscreen/Instagram

Možda Dejvid nije imao baš najbolji kvalitet kose sa tendencijom ka delimičnoj ćelavosti (ovo je potvrdila i jedna skorašnja fotka), kao ni najzdravije zube, ali sve se to dalo srediti, pa je on, hvala bogu, daleko od ovog foto-robota. A daleko je i od bankrota koji mu je predvideo, uz sunovrat pevačke karijere njegove supruge, jer se u današnje vreme procenjuje da su “teški” 339 miliona funti.

Takođe, ovo je još jedan dokaz da se isplati ulagati u sebe i svoj izgled.

Saznaj više:

Stajliš i kad je teško: Ovo su najbolje obučeni muškarci na Instagramu prošle nedelje

Frizer Viktorije Bekam otkrio tajnu njene blistave kose

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike