Novakove reči pogodile javnost! Srđan otklonio dilemu! Oglasila se i emotivna Dijana (VIDEO)

11.01.2022

22:50

1

Prvi reket sveta sprema se za prvi grend slem u sezoni, dok svi prate šta se dešava u njegovom sporu sa Australijom

Novakove reči pogodile javnost! Srđan otklonio dilemu! Oglasila se i emotivna Dijana (VIDEO)
AP22005796434921 - Copyright AP photo

Nastavlja se praćenje Novaka Đokovića u Melburnu. Prvi reket sveta juče je izvojevao pobedu na sudu i vraćena mu je viza. Odmah posle toga, srpski teniser je odlučio da se fokusira na Australijan open.

Nadamo se da je najteži period iza Noleta, ali i dalje Aleks Hok, imigracioni ministar, ima diskreciono pravo da ukine vizu najboljem igraču sveta.

BLOG UŽIVO

23.39 - Porodica vas poziva da potpišete peticiju ukoliko želite da Nole igra na Australijan openu.

23.10 - Za australijske medije govorila je mama Dijana, koja je navela da brine zbog novih priča oko deportacije, te apelovala da puste Novaka da radi ono u čemu je najbolji.

21.35 - Venus Vilijams je poručila - Osvoji sve!

21.27 - Mađarski teniser Marton Fucovič smatra da Novak nema prava da učestvuje na Australijan openu, s obzirom na to da nije vakcinisan.

20.11 - Komšije iz hotela u kom je Novak bio u izolaciji imaju poruku za najboljeg tenisera sveta pred početak Australijan opena.

20.03 - Ponovo se javio Endi Mari. Prokomentarisao je Novakovu situaciju i poslao manje otrovne strelice.

19.52 - Podrška najboljem na svetu stiže i od starog-novog selektora odbojkaša Srbije, Igora Kolakovića, koji je za 24sedam kazao da veruje u Novakov fanatizam.

19.45 - Na internetu je isplivala i Novakova audio poruka. Emotivne reči najboljeg tenisera sveta uzburkale su javnost.

19.03 - Malo ko je mogao da očekuje da će najveći Novako hejter da kaže da je Đoković najbolji teniser u istoriji. Ali, i to se dogodilo!

18.26 - Javio se i Srđan Đoković i istakao da više nema prepreka da Novak zaigra na Australijan openu. Opširnije OVDE.

18.02 - Novak Đoković apsolutni je vlada tenisa, posebno kada se igra na betonu. Opširnije o svemu pročitajte OVDE.

17.24 - Španski ministar nema informaciju da je Novak uopšte boravio u Marbelji, uoči puta na Australijan open.

16.56 - Stiže podrška i iz Bugarske. Bugarska grupa pod nazivom „Kuku bend“ opevala je Noletovu najveću pobedu u karijeri.

16.50 - Prema proceni bukmejkera, Novak Đoković najveći je favorit za osvajanje Australijan opena. Zanimljivo je da je Rafael Nadal tek na četvrtom mestu.

16.22 - Renata Voračova se oglasila nakon što je Novak oslobođen, a ona je, do Melburna stigla po istim osnovama, na kraju deportovana.

14.39 - Podrška Novaku stigla je i od selektora košarkaša Srbije, Svetislava Pešića.

13.40 - Boris Beker i Novak Đoković su jedno vreme sarađivali, pa je legendarni nemački teniser bio pravi sagovornik za razgovor o nedavnim dešavanjima vezanim za najboljeg srpskog i svetskog tenisera.

13.29 - Novak Đoković je i dalje je glavna tema u Australiji i "ne silazi" sa televizijskih ekrana. Ovaj put u centru pažnje su novinari "kanala 7" koji su ga oštro kritikovali u toku pripreme emisije, a pritom nisu znali da su kamere uključene.

13. 13 - Popularni španski radio voditelj Federiko Himenez Losantos, književnik i desničar, uputio je verovatno najužasnije reči za Novaka Đokovića otkad u zapadnim medijima traje kampanja protiv njega.

12.13 - Moćna poruka legendarnog tenisera svim Đokovićevim protivnicima. 

11.34 - Znamo ko je prvi nosilac na Australijan openu. Da li to govori da je priča završena?

11.31 - Evo i video-snimka sa treninga, Nole ima šta sebi da zameri.

11.05 - Najbolji teniser sveta izašao ponovo na glavni teren AO da trenira. Pogledajte i uverite se sami u dobro raspoloženje koje vlada u Novakovom timu.

10.14 - Kirjosa nismo podnosili, ali sada brani Novaka kao da mu je najrođeniji!

09.46 - Ben Rotenberg nastavlja svoju kampanju protiv Srbina, ali se nije dobro proveo u sudaru "jedan na jedan" sa ukrajinskim teniserom Sergejom Stahovskim.

09.39 - Španskoj teniserki jedna stvar nije nikako jasna.

09.04 - Šampionka Vimbldona poslala upozorenje Novaku.

08.56 - Napadi na Đokovića stižu sa svih strana! Sada ga optužuju da laže!

08.46 - Povodom situacije u kojoj se nalazi Novak, oglasio se i premijer države Viktorije. Kako je objasnio, "on ne bi pustio Srbina u državu jer nije vakcinisan". 

Takođe je naglasio da ne treba vršiti pritisak na ministra za imigraciju, Hoka koji može da na kraju da iskoristi diskreciono prvo i ukine vizu Novaku. 

07.45 - Iako i dalje postoji mogućnost da Novak Đoković bude deportovan, prvi reket sveta jutros je odradio i drugi trening na Rod Lejver areni.

Nema dileme da srpskog tenisera prate u stopu, a prema navodima AFP, Nole je jutros prvo otišao u teretanu u sklopu kompleksa, gde se zagrevao, a zatim je sa svojim timom uputio ka Centralnom terenu gde su australijske televizije snimile kako se sprema za Australijan openu.

Podsetimo, sud je juče u Melburnu odlučio da australijska vlada nema pravo da oduzme vizu prvom reketu sveta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike