Srbin Bundesligu zamenio Hrvatskom! „Orlić“ promovisan u Rijeci!

10.01.2022

21:57

0

Autor: 24sedam

Savo Aranđel Čestić stigao na Rujevicu

Srbin Bundesligu zamenio Hrvatskom! „Orlić“ promovisan u Rijeci!
profimedia-0589406734 - Copyright Profimedia

Rijeka je zatalasala hrvatski fudbal u januarskom prelaznom roku. Iz Bundeslige je na Rujevicu stigao mladi reprezentativac Srbije Savo Aranđel Čestić.

Talentovani štoper brzo je pronašao novi angažman posle rastanka sa Kelnom. Rijeka je bila najbrža i najkonkretnija i dobila je značajno pojačanje u nikad neizvesnijoj borbi za šampionski tron u Hrvatskoj.

- Sve je na visokom nivou. Video sam stadion i kamp, što se tiče uslova sve je odlično. Rijeku sam izabrao jer sam imao najbolji osećaj, još sam mlad i moram da se razvijam. Rijeka mi je pokazala da je to najbolji put za mene - rekao je Čestić za klupski sajt.

Mladi srpski fudbaler rođen u Ofenbahu već se priključio novim saigračima i trebalo bi u nastavku sezone da bude jedan od osigurača Rijekine defanzive koja je u dosadašnjih 20 utakmica primila čak 27 golova.

- Pratio sam hrvatski šampionat ove sezone, upoznat sam s činjenicom da imamo isti broj bodova kao i prvoplasirani Dinamo, borimo se za titulu prvaka i to je za mene bila velika motivacija kada sam odlučivao o svojoj igračkoj budućnosti. Mislim da bi motivacija bila za svakoga da igra u klubu koji se bori za titulu jedne zemlje. To je i moja ambicija, a vidim iz svega i ambicija kluba, i ja sam za to spreman - zaključio je mladi reprezentativac Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike