Orkestrirani napadi na Đokovića! Udaraju sa svih strana, tvrde da laže u dokumentima, traže deportaciju!

11.01.2022

07:41

2

Autor: 24sedam

Federalne vlasti "češljaju" Novaka kao najvećege kriminalca, a kolege ga ne žele na Australijan openu

Orkestrirani napadi na Đokovića! Udaraju sa svih strana, tvrde da laže u dokumentima, traže deportaciju!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Mržnja je gadna bolest. Mnogo gadna. I najviše utiče na onog ko mrzi.

Jede ga lagano, uništava unutrašnji mir, ubija život. I po pravilu onaj ko je predmet mržnje ne oseća nikakve posledice zbog toga. Samo mrzitelji.

A takvih je mnogo u slučaju Novaka Đokovića. Posebno u poslednje vreme. Posebno u Australiji.

Udario je srpski teniser vlasti ove države tamo gde su, izgleda, najtanje. Dirnuo je u sujetu, u ideju o svemoći, i pobedio ih na Federalnom sudu.

 

 

Dok se čeka odluka ministra za imigracije Aleksa Hoka, koji u svojim rukama drži mogućnost da se naloži deportacija najboljeg svetskog tenisera, vlasti "češljaju" dokumenta koja je Đoković priložio za nesmetan ulazak u Australiju.

Sve to prenosi, a ko bi drugi do Noletov glavnim mrzitelj, američki novinar Ben Rotenberg, koji piše kako bi Novak mogao da ostane bez vize ukoliko je namerno slagao vlasti.

A laž se odnosi na jedno polje u kom je Đoković štiklirao "ne" na postavljeno pitanje da li je 14 dana pre dolaska u Australiju nekud putovao.

Sad, poznato je da je bio u Marbelji, te preko Dubaija ušao u Melburn, i Australijanci su se za to uhvatili kao za "laž" koja im može poslužiti kao osnov za oduzimanje vize.

Ne sumnjamo da će ih neko podsetiti na to da je Novak prijavljen u Marbelji i da tamo živi dobar deo godine.

Profimedia
 

E sad, nisu Australijanci jedini koji su udarili na Đokovića. Najnoviji udar stiže od kolege iz Mađarske Martona Fučoviča, koji je za tamošnji M4Sport poručio da srpskom asu nije mesto u Melburnu.

- Najvažnije je zdravlje ljudi, a pravila koja postoje poznata su svima već mesecima. Svako treba da se vakciniše, a Đoković to nije učinio. Sa ove tačke gledišta, mislim da on nema pravo da bude u Melburnu - rekao je mađarski teniser.

Fučovič je trenutno 38. teniser na svetu i njegove izjave čak i možemo da razumemo iz sportskog ugla. Njega je Novak izbacio u četvrtfinalu Vimbldona, a onda i na Mastersu u Parizu pre samo dva meseca, pa je nekako logično da želi da izbegne Srbina na Australijan openu.

Jedino smeta to što se sve dešava u danima kada se vrše žestoki pritisci i napadi na našeg asa.

Stvarno deluje da je sve orkestrirano i da je cilj što više ocrniti Đokovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike