Mrzeli smo ga zbog Novaka, ali se mora priznati da je Kirjos ispao car u celoj situaciji

11.01.2022

09:14

0

Ide sve dalje u svojim izjavama braneći Đokovića

Mrzeli smo ga zbog Novaka, ali se mora priznati da je Kirjos ispao car u celoj situaciji
kirjos djokovic - Copyright Profimedia/MN Press

Godinama ga nismo voleli jer je stalno napadao Đokovića, ali se mora priznati da se Nik Kirjos poneo kao prava "faca" tokom celog skandala oko Novaka i vlade Australije.

Prvo ga je zdušno branio, govoreći da zaslužuje poštovanje zbog svega što je uradio za sport, ali i za Australiju. Potom je ponovio te stvari, a sada, posle sudskog epiloga, otišao je i korak dalje govoreći o svemu:

- Kao australijski sportista, osećam veliku sramotu, jer znam šta je ovaj momak uradio za nas i za sport. Mislim da prosto nije u redu kako se bavimo ovim, ali mediji to vole, vole da nas podele i ja ne želim da ovo sve umanji sjajne rezultate koji imaju ostali Australijanci – rekao je Kirjos u Instagram videu.

On se povukao sa ovogodišnjeg turnira u Sidneju, jer je pozitivno testiran na kovid-19. Kirjos je rekao da radi sve što treba, kao i da se nada da će uspeti da bude spreman za Australijan open, koji počinje 17. januara.

- Nije idealno, nedelju dana pre Australijan opena, ali radim sve što mogu da budem zdrav. Nadam se da ću izaći na teren i pružiti vam šou – rekao je Kirjos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike