Novakove komšije iz hotela imaju poruku pred istorijsku borbu: Osvoji trofej, pa nas se seti!

11.01.2022

19:08

0

Najbolji teniser sveta trenutno se u Melburnu sprema za početak Australijan opena

Novakove komšije iz hotela imaju poruku pred istorijsku borbu: Osvoji trofej, pa nas se seti!
AP22006555290020 - Copyright AP photo

O izolaciji Novaka Đokovića po dolasku u Australiju i ophođenju domaćina u Melburnu prema najboljem teniseru sveta, govoriće se danima, ako ne i godinama.

Međutim, izolacija jednog od najboljih sportista današnjice pomogla je da se čuje još po neka priča ljudi koji su smešteni u istom izolacionom hotelu u Melburnu.

Mnogo je onih koji zarobljeni u kandžama birokratije žive pritvoreni, daleko od očiju javnosti, a mediji su ih kontaktirali kako bi došli do nekih informacija o njihovom privremenom komšiji Novaku.

Priča koja se najčešće nalazila u medijima je ispovest Alija Mehdija, dvadesetčetvorogodišnjeg Iranca, talentovanog za muziku.

Nakon što je dao brojne izjave o hotelu u kom se nalazi i Novaku, imao je i poruku ta najboljeg tenisera sveta.

- Tužno je što su me mnogi novinari kontaktirali samo da bi me pitali o Novaku Đokoviću. U kavezu sam već devet godina, danas sam napunio 24, a vi želite da vam pričam samo o tome - napisao je Ali na Tviteru, koji je i novinarima istakao da strahuje da će iz sobe u kojoj je od 15. godine izaći kao sredovečan čovek.

Ovaj mladić iz Irana, pisao je i o borbi za pehar koji će sigurno biti istorijski.

 

 

- Nadam se da će Novak Đoković igrati ovaj turnir i da će odbranom titule ispisati istoriju. Još gajim optimizam i da će progovoriti o nama, ali trenutno je bitno da svu pažnju usmeri ka Australijan openu - napisao je Ali Mehdi.

Nema sumnje, borba za 21. grend slem trofej u karijeri biće istorijska, a svoj deo u njoj pripada i ljudima iz hotela u kome je Novak proveo nekoliko dana.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike