Mama Dijana zavapila: Ne izbacujte Novaka, nije kriminalac i ubica, samo je najbolji na svetu!

11.01.2022

22:09

0

Noletova majka je razgovarala sa australijskim medijima

Mama Dijana zavapila: Ne izbacujte Novaka, nije kriminalac i ubica, samo je najbolji na svetu!
restoran novak kzs djokovic 1001 2022 foto kaca (15 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Aktuelna situacija vezana za medicinsko izuzeće Novaka Đokovića, glavna je tema u svetu.

Nakon što je Novak odlukom suda oslobođen i sada u Melburnu trenira i priprema se za početak Australijan opena, mediji širom sveta pokušavali su da razgovaraju sa članovima njegove porodice.

Njegova majka, Dijana Đoković, u intervjuu za australijske medije, istakla je da je zabrinuta i da se moli da joj sina ne deportuju iz države.

- Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da će ostati i da će igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna - apelovala je Novakova majka.

Iako je Novak pobedio na sudu i dalje mu preti opasnost od moguće deportacije, o čemu sada odlučuje nadležni ministar u Australiji. Majka Dijana smatra da nije fer  da sada ministar promeni odluku.

- Ne mislim da je fer. Sudija Keli je odlučio da je slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ali ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam.

Australijski mediji su je upitali i da li je ovo bila iskrena Novakova greška, a ona je istakla da je sud presudio pravično kada je oslobodio najboljeg tenisera sveta.

- Nisam upućena u detalje, ne znam sve o problemu i nisam pričala sa Novakom o tome. Čitam o svemu u novinama. Ono što mogu da kažem je da je sudija Keli sedam sati slušao obe strane i onda odlučio da je Novak slobodan. Za mene je to zatvorena knjiga - kazala je Dijana.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike