Novak je nadomak konačne pobede! Malo je verovatno da će ministar ukinuti Đokovićevu vizu!

10.01.2022

22:53

0

Autor: 24sedam

Istaknuti australijski advokat detaljno obrazložio svoje mišljenje

Novak je nadomak konačne pobede! Malo je verovatno da će ministar ukinuti Đokovićevu vizu!
AP21321518356709 - Copyright AP photo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nadomak je konačne pobede i mesta u glavnom žrebu na Australijan openu. Celog dana je postojala bojazan da će australijski ministar za imigraciono pravo Aleks Hok poništiti odluku sudije Entonija Kelija i uskratiti Noletu vizu za boravak u Australiji, ali kako vreme odmiče šanse za tako nešto deluju sve manje.

To ističe i ugledni australijski advokat Džastin Kvil, koji je uoči Novakovog suđenja tvrdio da srpski as ima odlične izglede da iz cele priče izađe kao pobednik.

Nekoliko sati kasnije pokazalo se da istaknuti pravnik i te kako zna o čemu govori, pa nema razloga da sumnjamo da je i ovoga puta drugačije.

- Mislim da mu neće ukinuti vizu i pokušati da ga deportuju. Razlog zbog kojeg to mislim je zato što znaju da postoji šansa, ako donesu takvu odluku, da ćemo brzo završiti ponovo na sudu, pred istim sudijom, koji je očigledno veoma neimpresioniran ponašanjem vlasti u celom postupku. Sudija će tada doneti interlokutornu zabranu, odnosno privremenu zabranu kojom će Đokoviću dozvoliti učešće na turniru – kazao je Kvil.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike