Đoković je prvi favorit Australijan opena, iznenadiće vas Nadalova pozicija!

11.01.2022

15:48

0

Autor: 24sedam

Iza Srbina sledi Danil Medvedev, pa Aleksandar Zverev...

Đoković je prvi favorit Australijan opena, iznenadiće vas Nadalova pozicija!
novak - Copyright Kelly Defina/Pool Photo via AP

Svašta je Novak Đoković preživeo prethodnih dana u Australiji, a po starom srpskom običaju očekuje se da sada proradi inat i da najbolji teniser sveta pokori sve protivnike na putu do trona na prvom grend slemu u sezoni.

Ukoliko ste i vi jedan od onih koji tvrde da će Novak Đoković osvojiti Australijan open možete to da naplatite kvotom 2,20 na Australijan openu.

Uprkos činjenici što Novak nije trenirao skoro sedam dana, što je bio u sobi i gubio tako na spremi, dok su se njegovi protivnici užurbano spremali, opet je srpski teniser prvi favorit!

Naravno, Novak juri 10. titulu u Australiji i jubliarni 21. grend slem sa kojim bi pretekao Rafaela Nadala i Rodžera Federera i dodatno se učvrstio na mestu koje pripada najboljem u istoriji tenisa.

Poznato je da je Novak sigran na betonskoj podlozi, tako da nije čudo što pol-pozicija prema proceni bukmejkera pripada upravo njemu.

Ako gledamo kvote, najviše će mu pretiti Danil Medvedev (kvota 2,55), pa Aleksandar Zverev (3,75), dok je Rafael Nadal četvrti favorit sa kvotom 8,80!

Prema proceni bukmejkera, mogući pretendenti na titulu u Australiji su i Stefanos Cicipas, pa Janik Siner, Karlos Alkaraz, Mateo Beretini, Andrej Rubljov, Hubert Hurkač...

Videćemo kakve će procene biti posle žreba za Australijan open koji će se održati 13. januara. Turnir startuje 17. januara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike