Poznati svi četvrtfinalisti Evrokupa: Virtus najdominantniji, Gran Kanarija poslednja prošla kroz cilj

10.03.2021

22:38

0

Autor: M. R.

Među osam najboljih i jedan tim iz ABA lige - Budućnost

Poznati svi četvrtfinalisti Evrokupa: Virtus najdominantniji, Gran Kanarija poslednja prošla kroz cilj
Copyright MN Press

Završena je Top 16 faza Evrokupa i poznati su svi učesnici četvrtfinala. Virtus je u ovoj fazi ostao neporažen, pa će do kraja takmičenja imati prednost domaćeg terena. Od četiri ekipe iz ABA lige, tri su eliminisane, a dalje je prošla samo Budućnost.

Pročitajte još

Iz grupe E u četvrtfinale su se plasirali Monako (5-1) i Huventud (4-2). Nanter (2-4) i Unikaha (1-5) su završili evropsku misiju i to bez veće neizvenosti. U grupi F, koja je bila i najizjednačenija, najbolji je bio Metropoliten sa skorom 4-2, a dalje je prošla i Lokomotiva sa 3-3. Bez četvrtfinala ostao je Trento (3-3) i beogradski Partizan (2-4).

Iz grupe G kao prvoplasirani dalje ide Virtus sa savršenim učinkom 6-0. Drugi učesnik četvrtfinala je Budućnost (3-3), a Cedevita Olimpija je kao trećeplasirana završila takmičenje sa istim skorom (3-3). Četvrto mesto pripalo je Buržu koji je bio bez pobede (0-6). Uniks je u četvrtfinale otišao sa prvog mesta grupe H (5-1), a Gran Kanarija je večeras poslednja izborila prolaz sa skorom 3-3. Andora nije prošla dalje (3-3), kao ni Mornar (1-5).

Parovi četvrtfinala su sledeći: Monako – Budućnost, Metropoliten – Gran Kanarija, Virtus – Huventud, Uniks – Lokomotiva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike