Crveno-beli u Laktašima žele da izbore finale: Sitnice i detalji će odlučiti pobednika

06.05.2021

15:35 >> 15:41

0

Autor: M. R.

Druga utakmica polufinalne serije se igra u petak od 18.30

Crveno-beli u Laktašima žele da izbore finale: Sitnice i detalji će odlučiti pobednika
Copyright MN Press

Crveno-belima je još jedna pobeda potrebna da bi obezbedili finale ABA lige. Prvi duel protiv Igokee su dobili u Beogradu, a drugi je na programu u petak u Laktašima od 18.30. Trener Dejan Radonjić posle tri međusobna okršaja ove sezone, zna šta njegovu ekipu čeka u četvrtom duelu…

– Nova utakmica sa Igokeom, jos jedan težak duel pred nama. Igraćemo treću utakmicu u kratkom vremenskom periodu, i svaka je bila teška i rezultatski važna. Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta mozemo da očekujemo – dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone. Očekujem fizički zahtevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, kocentrisano i da budemo svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu, za nas 65. zvaničnu u ovoj sezoni.

Pročitajte još

Uzdanica Crvene zvezde Dejan Davidovac veruje da će njegov tim završiti posao u Laktašima onako kako želi.

– Još jedan duel sa Igokeom, sada se već veoma dobro poznajemo i tu nema nekih tajni. Igraju čvrsto, uz puno discipline na terenu. U takvim okolnostima kada se susrećemo ponovo u razmaku od tri dana, a pre toga smo odigrali još jednu vrlo važnu utakmicu u finišu ligaškog dela, znamo da moramo da držimo visok nivo igre i koncentracije na terenu tokom cele utakmice jer smo videli u prethodnim mečevima da detalji i sitnice prave razliku. Spremili smo se za ovaj meč i očekujem da odigramo čvrsto kako bi došli do rezultata koji želimo – zaključio je Davidovac.

Drugi polufinalni par čine Budućnost i Mornar. Prvi meč je dobila ekipa iz Podgorice, a drugi se igra u petak u Baru od 21.00.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike