Zvezda se ne šali: Bivša reprezentativka u crveno-belom

06.05.2021

14:55 >> 15:04

0

Autor: M. R.

Ana Živojinović (devojačko Lazarević) stigla na Marakanu

Zvezda se ne šali: Bivša reprezentativka u crveno-belom
Copyright MN Press

Crvena zvezda želi ponovo da bude u vrhu srpske odbojke. Konkurencija je velika – jer su s godinama sve jači Ub, TENT, Lajkovac, Stara Pazova… Ali, u crveno-belom taboru su odlučili da dovedu ozbiljna pojačanja i tako pokušaju da pomrse račune ekipama koje su preuzele primat. Posle potpisa Bojane Drča i Jelene Lazić, stiglo je i treće poznato ime. U pitanju je Ana Živojinović (devojačko Lazarević), koja je nekada igrala za reprezentaciju Srbije.

Pročitajte još

Ona je ponikla u Srbijanki iz Valjeva, posle je igrala za Vizuru, pa za Bešiktaš, Miluz, Olimpijakos, Bejlikduzu, Albu Blaž. Sa Olimpijakosom je osvojila dve duple krune i igrala finale CEV Čelendž kupa 2017. godine, dok je isti uspeh ponovila i u Rumuniji sa ekipom Albe, dupla kruna uz finale CEV kupa.

Postala je majka i ostvarila se u najbitnijoj ulozi u 2020. godini, a nakon pauze je obukla za nju najdraži dres.

Moram da kažem da sam jako srećna što potpisujem za Zvezdu, jer sam odmalena naučena da navijam za Crvenu zvezdu. To nam je u krvi, porodično. Igrala sam u Olimpijakosu pre i sa te strane osećam kao da sam bila tu, da pripadam ovom klubu. Veoma sam srećna, daću sve od sebe da vratimo titulu, da uvećavamo broj ovih trofeja. Nadam se najboljem – poručila je Ana za sajt SD Crvena zvezda.

Ana se posle devet godina vraća na srpsku odbojkašku scenu.

– Dolazak u Srbiju i Crvenu zvezdu je bio lak. Dogovor, pregovori su prošli vrlo lako. Sa obe strane smo se lako dogovorili, i sa suprugom porodično, i sa Crvenom zvezdom. Ova ekipa koja se napravila za narednu sezonu stvarno obećava. Sve je to lepo da se kaže, ali naravno, na terenu se pokazuje. Verujem u naš tim i mislim da će biti lepa sezona, uspešna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike