Školski nastavnik repovao 20 sati bez prestanka i ušao u Ginisovu knjigu rekorda

17.06.2022

09:11

0

Autor: M. J.

Dve noći nije spavao kako bi došao do ovog dostignuća

Školski nastavnik repovao 20 sati bez prestanka i ušao u Ginisovu knjigu rekorda
Screenshot_104 - Copyright Printscreen/YouTube/DALCON

Danijel Alkon  nastavnik iz Vimbldona u jugoistočnom Londonu postavio je rekord u kategoriji „najduži fristajl rep maraton“.

Printscreen/YouTube/DALCON
 

Nastavnik, koji ima 35 godina i živi u španskoj Valensiji dve noći nije spavao kako bi došao do ovog dostignuća, a u međuvremenu su iz Ginisove knjige rekorda priznali njegov rezultat.

Motivacija mu je bila da se više pročuje za organizaciju "Ključne promene", oformljene za muzičare koji se suočavaju sa izazovima mentalnog zdravlja.

Olakšanje je ključna reč

Prošle godine mu je nedostajalo sat vremena da postavi rekord, pa je bio odlučan u nameri da u drugom pokušaju bude uspešan.

Printscreen/YouTube/DALCON
 

„Mnogo sam ponosan. Jednom sam već probao, ali nisam uspeo i to me je jako zabolelo.„Ne mogu da verujem da sam opet to uradio, odlučio sam da probam još jednom i osetim olakšanje, to je prava reč“, objasnio je Alkon.

Svedoci su bili na licu mesta kako bi se uverili da nastavnik poštuje stroga pravila, koja podrazumevaju da ima pravo na petominutnu pauzu na svakih sat vremena i još 30 sekundi da dođe do daha između deonica repovanja.

Printscreen/YouTube/DALCON
 

„Najviše sam se umorio kod prve pesme, tada nisam bio inspirisan.

„Pre početka izazova bio sam nervozan, ali kada je počeo bio sam pomalo poput mašine i mislio sam: ‘hajde da počnemo'“, istakao je Alkon.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike