Dnevni horoskop za 19. jun: Jarac mudro prećutkuje istinu, Ribe da ne sputavaju svoja osećanja

19.06.2021

00:05

0

Autor: Ana Rakić

Kakav će vam biti dan, prema položaju planeta, zna astrolog Ana Rakić

Profimedia

Ovan

Ljubav: Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte oklevati pred osobom koja Vam upućuje »emotivne signale« i iskrene komplimente.
Posao: Vaši saradnici imaju dobre namere, tako da Vas očekuju pozitivni događaji i uspešni rezultati na različitim stranama.
Zdravlje: Sačuvajte pozitivno raspoloženje i optimizam.

Bik

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.
Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner pokušava da Vas navede na dobru odluku.
Posao: Nema potrebe da se suviše eksponirate u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju.
Zdravlje: Priuštite sebi bolje uslove za aktivan odmor i relaksaciju.

Rak

Ljubav: Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju.
Posao: Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Lav

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju.
Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike.
Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Devica

Ljubav: U emotivnom smislu ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju.
Posao: Ispitujete da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi poslovni nesporazum.
Zdravlje: Kada imate dobru volju, ostavljate i dobar utisak na okolinu.

Vaga

Ljubav: Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu.
Posao: Očekuju Vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na Vašu koncentraciju.
Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Škorpion

Ljubav: Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite pažnju i delujete šarmantno na svet oko sebe.
Posao: Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani i bez suvišnih komentara ispratite aktuelne događaje na poslovnoj sceni.
Zdravlje: Dodatna aktivnost deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Strelac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju.
Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Jarac

Ljubav: Nemojte davati velika obećanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.
Posao: Postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje: Rasteretite se suvišnih dilema i napetosti.

Vodolija

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo. Ali, u svemu sačuvajte pravu meru.
Posao: Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.
Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

Ribe

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Oslonite se na svoja osećanja.
Posao: Pogađa Vas nečije ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete različite komplikacije.
Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti