Mikrofon je teška srca okačila o klin, pa upisala fakultet! Pevačica promenila život iz korena (FOTO)

08.08.2021

18:55 >> 18:40

0

Trenutno, radi na istraživanju koje se odnosi na vezu između vitiliga, koji i sama ima od devete godine i psiholoških konstrukata

Mikrofon je teška srca okačila o klin, pa upisala fakultet! Pevačica promenila život iz korena (FOTO)
Copyright Ksenija Mijatović ATAImages/Antonio Ahel

Ksenija Mijatović, posle velikog uspeha na muzičkoj sceni, teška srca je rešila da ipak okači mikrofon o klin. Sa 38 godina, upisala je fakutet i u potpunosti promenila svoj život, a odluku da napusti estradu je donela pošto je uvidela da ne može da živi od onoga što je do tada najviše volela.

– U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali počela sam ceo život iz početka – počela je ona svoju priču u emisiji „Kec na jedanaest”, gde je zatim progovorila o svom obrazovanju i naglasila da je uporedo sa psihologijom završila i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju.

Ksenija Mijatović ATAImages/ Miloš Rafailović

– U 38. godini sam upisala psihologiju sa klincima od 19, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju – ispričala je Ksenija.

Od devete godine, inače, Mijatovićeva ima vitiligo – hronično oboljenje kože, te se osvrnula i na ovu temu pa ispričala da trenutno radi jedno istraživanje o tome.

– Radim trenutno na istraživanju koje se odnosi na vezu između vitiliga, koji i ja imam od devete godine i psiholoških konstrukata; ko su ljudi koji imaju vitiligo i imaju li nešto zajedničko, time se do sada niko nije bavio – objasnila je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike