Luka se poigravao sa Klipersima: Vestbruk se nije mirio sa porazom, pa nasrnuo na Slovenca! (VIDEO)

27.04.2024

07:28

0

Autor: A. S.

Svega je bilo, ali Mavsi pišu pobedu

Luka se poigravao sa Klipersima: Vestbruk se nije mirio sa porazom, pa nasrnuo na Slovenca! (VIDEO)
Luka Dončić - Copyright Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Denver Nagetsi imaju zaslužen dan odmora nakon što su poveli sa 3:0 u prvoj rundi plej-ofa sa Los Anđeles Lejkersima, a kada Nikola Jokić ne pravi šou na NBA terenima, navijači sa Balkana mogu uživati u partijama sjajnog Luke Dončića.

Slovenac je noćas vodio Dalas do pobede nad Klipersima rezultatom 101:90, za 2-1 u seriji. Luka je meč završio sa 22 poena, 10 skokova i devet asistencija.

Bio je ovo jedan od duela na kojima je viđeno sve, pa i isključenje Rasela Vestbruka.

Maveriksi su od starta duela igrali čvrsto u odbrani, ali su otpor rivala slomili tek početkom poslednjeg kvartala. Od ključne važnosti bile su i izgubljene lopte Klipersa, čak 19, dok su na drugoj strani Mavsi nizali blokade i ukradene lopte.

 

 

Jednostavno, Dončić i ekipa su bili nadmoćni, pa rivalu nije ostalo previše prostora da utiče na rezultat. Džejms Harden je postigao 21 poen za Kliperse i bio njihov najefikasniji igrač, dok se na drugoj strani pored Dončića istakao Kajri Irving sa 18 poena.

U finišu utakmice, viđene su i scene kojima nije mesto na sportskim terenima. Rasel Vestbruk se nije mirio sa porazom, pa je u jednom trenutku nasrnuo na Luku, nakon što ga je faulirao. Sudije su tenzije smirile tako što su isključile igrača Klipersa.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike