Ceca opet pevala po kiši, a dečko Bogdan je bodrio: Pošto je prizivam, od danas sam Dodola Ražnatović!

04.08.2021

21:46

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica je naglasila da neće otkazivati koncert, kao što nije ni onaj u Ljuboviji, gde ju je nevreme takođe snašlo pošto se latila mikrofona

Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović proteklog vikenda održala je koncert u Vrnjačkoj Banji gde ju je, kao i u Ljuboviji ranije, snašlo nevreme. Nastup je bio pomeren tek pola sata, a iz publike – bodrio ju je, pre svega, dečko Bogdan Srejović.

Pročitajte još:

– Od danas sam Dodola Ražnatović, jer prizivam kišu. U Ljuboviji nas nije omela uopšte, a večeras smo pomerili za pola sata. Mnogo mi je drago što je održan koncert, ja sam rekla da, iako bude bilo kiše, ja ću zbog tih ljudi izaći na binu i održati koncert – rekla je pevačica, pa zatim u „Premijeri” odgovorila i na pitanje o Bogdanovom dolasku na ovaj nastup.

– Ja sam profesionalac koji traje 34 godine. Ne zavisim od toga da li će mi prijatelji biti na koncertu, partner, deca ili porodica. Ovo je moj posao i ja sam mu izuzetno posvećena kada radim. Ni jedan faktor ne može da utiče na to.

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović ATAImages/Antonio Ahel

Ražnatovićeva se zatim osvrnula i na svoje naslednike, Anastasiju i Veljka, pa istakla da je ponosna na to u kakve su ljude izrasli.

– Zaista sam izgradila sa njima jedan pitak i otvoren odnos. Možda je to nekim roditeljima isuviše liberalan odnos, ali ja sam se trudila da sa svojom decom mnogo razgovaram, da ih ne kažnjavam, već da neke stvari dovedemo u red razgovorom, prvo lepim, naravno – zaključila je ona.

Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti