"To je jedini trenutak u mom životu kada sam pomislila da sve staje": Maja Berović progovorila o agoniji kroz koju je prošla

25.04.2024

18:21

0

Pevačica pomenula i supruga

"To je jedini trenutak u mom životu kada sam pomislila da sve staje": Maja Berović progovorila o agoniji kroz koju je prošla
Maja Berović - Copyright ATAImages/ A.H.

Maja Berović napravila je kraću pauzu u karijeri nakon rođenja sina Lava. Pevačica je osetila da je momenat da se posveti privatnom životu, a i posle porođaja je imala određene zdravstvene probleme.

Reč je o problemima sa nogom, a upravo joj je taj period operacije bio najneizvesniji i najteži u karijeri.

- Kada sam bila u bolnici pre godinu dana pomislila sam "nema dalje". To je jedini trenutak u mom životu kada sam ja mislila da sve staje. Bila je jako velika neizvesnost, nisam znala šta me čeka. Tada sam samoj sebi rekla da ne znam da li će biti "dalje" - prisetila se Maja Berović sa bolom u glasu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Berović

Inače, pevačica je sa suprugom Alenom započela vezu još kao devojčica, te su zajedno skoro dve decenije.

- Imala sam 17 godina kada sam ga upoznala. Ja sam još kao klinka znala da prvog kog sretnem i zavolim da ću se za njega i udati. Znala sam to. Alen i ja smo 19 godina zajedno - rekla je Maja i dodala:

- Najbitnije je da druga polovina može da te prati. Ja sam bila ljubomorna žena, na početku veze, ali prošle su brzo te bubice. Kada upoznate osobu, znate onda sa kim imate posla i da nema potrebe za tim - rekla je.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike