Opština Bač: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političara

27.12.2023

22:44

0

Zdravko Vulin, uznemirio javnost informacijom da je Opština Bač otkazala koncert Radeta Šerbedžije

Opština Bač: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političara
Narodna biblioteka “Vuk Karadžić” u Baču - Copyright Vojvodina uživo

Zdravko Vulin, lokalni opozicioni političar iz opštine Bač, uznemirio je javnost informacijom da je Opština Bač otkazala koncert Radeta Šerbedžije

Koncert koji je, navodno, plaćen i za koji je prodato 400 karata. 

Istina jeste da je g. Vulin kontaktirao Narodnu biblioteku “Vuk Karadžić” kao politička partija, ne kao producent. U dopisu je samo zatražio informaciju o slobodnim terminima Velike sale Narodne biblioteke “Vuk Karadžić”, gde se ne precizira da je u pitanju bilo kakav koncert, kamoli da se spominje izvođač. Gospodin Vulin je obavešten da se sala Narodne biblioteke rekonstruiše, nije potpisan bilo kakav ugovor. 

Gospodin Rade Šerbedžija je rado viđen gost, za kojeg se nadamo da će u nekom narednom periodu posetiti našu opštinu, a od gospodina Vulina zahtevamo da se izvini zbog iznošenja neistina, u suprotnom će na sudu morati da dokazuje svoju nevinost. 

Dostavljamo javnosti kompletnu korespodenciju sa g. Vulinom, gde se vidi da nije moguće zakupiti salu u Narodnoj biblioteci, kao i fotografije radova u istoj.

Vojvodina uživo
 
Vojvodina uživo
 
Vojvodina uživo
 
Vojvodina uživo
 
 
 
Vojvodina uživo
 
Vojvodina uživo
 
Vojvodina uživo
 

 

Radi transparentnosti javnosti dostavljamo kompletnu korespodenciju sa g. Vulinom, gde se vidi da nije moguće zakupiti salu u Narodnoj biblioteci, kao i fotografije radova u istoj, piše Vojvodina uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike