"Ko još ne voli roštilj!" Trudna Nadica Ademov o proslavi Prvog maja, a onda se raspričala o sukobu sa Prijovićkom

01.05.2024

15:27

0

Otkrila je i da li je zadovoljna kako napreduje njena karijera

"Ko još ne voli roštilj!" Trudna Nadica Ademov o proslavi Prvog maja, a onda se raspričala o sukobu sa Prijovićkom
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/ A.A.

Nadica Ademov je ponovo trudna, ali će bez obzira na drugo stanje otputovati za prvomajske praznike. Ona je za 24sedam rekla da je reč o porodičnom putovanju na Palić, a priznala je da obožava roštilj.

- Idem na Palić, tamo je luna park ogroman, ali ga neću koristiti ni ove godine, nažalost. Međutim, ići ću sa porodicom i ćerkom Melinom, biće tu i bratanice tako da će nam biti lepo. Ko ne voli da jede roštilj, pa tako i ja - rekla je Nadica na početku razgovora kroz osmeh.

ATAImages/ A.A.
Nadica Ademov

Pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće, a kao što je i najavila biće aktivna, pa će snimati pesme i nastupati.

- Sve ide kako treba, ne trčim pred rudu. Odsada pa nadalje, idemo sa još većim uspesima, i verujem da ću sa svojim timom zaista uspeti, radimo na tome. Zadovoljna sam onim što sam do sada postigla - rekla je Nadica na početku.

Ona je prokomentarisala i odnos sa Aleksandrom Prijović, sa kojom je bila u sukobu, kako su pisali mediji. Iako se može pročitati izjava od pre sedam godina, kako Nadica, između ostalog, navodi da je Prijovićka sa suprugom Filipom iz koristi, ona kaže da je među njima sve u redu.

- Naravno, pratim njenu karijeru, i čestitam joj na svakoj pesmi i svakoj prepunoj Areni. Vidi se taj rad, tolike godine se trudila. Loše o njoj može da priča samo neko ko je zavidan. Nas dve smo, takoreći, generacija. Nikada o njoj nisam pričala u negativnom kontekstu, niti sam uopšte pričala o njoj u intervjuima - ispričala je Nadica i zaključila:

ATAImages/ M.M.
Aleksandra Prijović

 

- Kad god su me o njoj pitali, pričala sam pozitivno uvek. Meni ona nije ništa nažao uradila, kao ni ja njoj. 

ATAImages/ A.A.
Nadica Ademov i Damir

 

Podsetimo, u medijima se navodilo da je Ademova za Priju govorila da je zla, zavidna i iskompleksirana, ali je ona sada stavila tačku na te napise.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike