Kejti Peri gologuza šetala po festivalu Koačela, pa objavila reakciju verenika na svoj stajling (FOTO+VIDEO)

18.04.2024

11:12

0

Autor: V. I.

Orlando Blum je pustio svoju verenicu da uživa u partijanju i koncertima bez njega

Kejti Peri gologuza šetala po festivalu Koačela, pa objavila reakciju verenika na svoj stajling (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Kejti Peri je pokazala svoju drsku stranu dok je bila na festivalu Koačela tokom vikenda. Pevačica i sudija "American Idola" (39) dala je posmatračima više nego što su očekivali kada je u crnim tangama razotkrila svoju guzu koja je odvažno virila ispod spuštenih teksas farmerki

Kejti je podelila nekoliko fotografija na Instagramu na kojima se vidi kako nosi rizičnu kombinaciju, tipičnu za afroameričku geto populaciju, koje je uparila sa crnom kožnom jaknom i naočarima za sunce. 

Na drugim slikama videlo se kako nosi štampanu majicu na kojoj je prikazan ženski torzo u bikiniju napravljenom od pice, kao i preveliki gornji deo na kome je bio njen verenik Orlando Blum, odnosno lik koji on tumaču u "Gospodaru prstenova", princ vilenjaka Legolas. Perijeva je nosila majicu kao mini-haljinu, a dodala je crne vojničke čizme i crnu torbu preko tela. Ona je podelila svoju festivalsku kombinacijuu objavi na Instagramu u kojoj je rezimirao njen vikend na muzičkom festivalu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Uz objavljene fotografije Kejti je napisala: "Bila sam u Koačeli duže nego što si ti među živima".

Ubrzo potom pevačica je takođe podelila i Blumovu reakciju na majicu. Na Instagram Stories je objavila snimak ekrana iz video poziva sa svojim verenikom u kojem pokazuje svoju modnu kombinaciju, a glumac (47) je izgledao oduševljen zbog počasti svom liku.

 

Instagram printscreen/katyperry
 

Ovo nije prvi put da Kejti pokazuje svoju pozadinu - u martu je prisustvovala  dodeli nagrada Billboard koja slavi najznačajnije žene u svetu popularne muzike, noseći crveni korzet i odgovarajuću suknju koja je bila upertlana pozadi kako bi otkrila svoj zadnji deo u tangama

Peri i Blum su se, inače upoznali 2016. na afterpartiju Zlatnog globusa i verili se na Dan zaljubljenih 2019. Zasad imaju jednu ćerku Dejzi Dav, staru tri i po godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike