Luksuzan izgled uz farmerke: Provereni saveti

26.08.2023

10:59

0

Autor: 24sedam

Farmerke mogu biti ključni deo raskošne modne kombinacije uz nekoliko trikova

Luksuzan izgled uz farmerke: Provereni saveti
aleksandr-prokhortsev-9OIl4fdVPxs-unsplash - Copyright Unsplash

Luksuzan izgled može zračiti čak i kroz farmerke, a mi vam otkrivamo kako da to postignete. Farmerke, iako poznate po svojoj udobnosti i jednostavnosti, mogu biti ključni deo raskošne modne kombinacije uz nekoliko trikova.

Postoje dani kada žudimo za sofisticiranijim izgledom, umesto da se oblačimo u običnu haljinu. Upravo zato su farmerke savršene, jer su prilagodljiv komad koji se može nositi u različitim prilikama, bilo da je reč o poslovnom okruženju, opuštenim dnevnim aktivnostima ili večernjim izlascima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Raznolikost nijansi koje džins nudi je fascinantna – od svetloplave do tamnoplave, crne i bele, te varijacije izbledelog izgleda ili namerno izrađenih poderotina. S obzirom na beskrajne mogućnosti izbora, kombinacija i stvaranja autentičnog stila su neograničene.

Džins kao temeljna podloga za kombinacije

Ako želite postići luksuzan izgled sa farmerkama, najbolje je da ih koristite kao osnovu i dopustite da se gornji deo kombinacije istakne kao glavna zvezda.

Klasične košulje, elegantni topovi i skraćeni blejzeri daju farmerkama sofisticiranu notu. Za ovakve kombinacije, preporučujemo ravne krojeve pantalona, bilo da su duge ili kraće do članka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Magična snaga bele boje

Ništa ne izražava eleganciju i luksuz poput odeće u beloj boji. Dodavanjem belih komada garderobe postići ćete trenutnu dozu raskoši i stila.

 

 

 

Modni dodaci kao ključna karika za postizanje luksuznog izgleda

Cipele sa visokom potpeticom ili upečatljivim detaljima, elegantan komad nakita oko vrata ili torbica koja privlači poglede – odaberite svog omiljenog saveznika, ukombinujte ga sa vašim omiljenim parom farmerki i bićete spremni za sve prilike, bilo da je reč o jutarnjim sastancima ili večernjim druženjima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magdalena (@magaparadzik)

 

Osvajanje luksuznog izgleda uz pomoć farmerki je veština koju svako može savladati. Samopouzdanje, maštovitost i dobar odabir mogu transformisati ovaj osnovni komad garderobe u nešto spektakularno. Sada imate sve što vam je potrebno da iskažete svoj lični luksuz kroz farmerke.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike