Crna haljina, bele gaće i gole grudi: Da li je ovo modni promašaj godine?

14.02.2024

18:55

0

Autor: K. B.

Kejti Peri, slavna po svom raskošnom vokalu, često se suočava sa kritikama zbog odabira garderobe, koji mnogi smatraju neukusnim

Crna haljina, bele gaće i gole grudi: Da li je ovo modni promašaj godine?
Copyright Profimedia

Njeno poslednje pojavljivanje na snimanju emisije Džimija Kimela u Los Anđelesu nije izuzetak, pri čemu je odabrala haljinu koja je izazvala kontroverze svojim materijalom i krojem, podsećajući na zastarele modne trendove koji nisu nužno sinonim za dobar ukus.

Profimedia
 

Haljina, izrađena od prozirne tkanine, otkrila je više nego što je ostavila mašti, uključujući i njen beli tanga donji veš. Ovaj odvažni modni izbor, iako reflektuje opšti trend provokativne odeće na globalnoj sceni, ponovno je pokrenuo rasprave.

Profimedia
 

I dok su neke zvezde, kao što je Bijonse sa svojim provokativnim fotografijama za novi album, uspele da promene percepciju javnosti o sebi, Kejti i dalje balansira na ivici modnog rizika, potvrđujući da je trend izazovnog oblačenja i dalje aktuelan, uprkos mogućim polemikama. Ovakav pristup modi, koji nosi određeni rizik, podstiče na promišljanje o kontekstu svake modne izjave: ko je nosi, u kojoj prilici, na koji način i zašto.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike