Može li gore: Kejti Peri gologuza na crvenom tepihu, kažu da joj je ovo najgora modna kombinacija svih vremena

08.03.2024

12:19

0

Autor: V. I.

Da ne bude da je skroz bez gaća, navukla je crne tange

Može li gore: Kejti Peri gologuza na crvenom tepihu, kažu da joj je ovo najgora modna kombinacija svih vremena
Copyright Profimedia

I bogati umeju da omanu svojim izborom za crveni tepih, a pevačica Kejti Peri je to i dokazala po ko zna koji put. Ona se, naime, pojavila na dodeli nagrada Billboard koji slavi najznačajnije žene u svetu popularne muzike u rizičnom crvenom dvodelnom ansamblu koji je izgledao kao da je pobegla iz nekog srednjovekovnog bordela.

Profimedia
 

Dok je pozirala na crvenom tepihu, Kejti je pokazala kombinaciju koja se sastojala od korseta s peplumom u crvenoj boji i suknje koji su nazad celom dužinom bili vezana na šnir ,otkrivajući središnji deo zadnjice. Svoj izgled 39-godišnja zvezda zaokružila je crnim tangama i smelim printom leptira na koži, koji je bio jasno vidljiv jer su si zurili u njenu pozadinu. 

 

Profimedia
 

Za dodatnu opremu, Kejti je nosila bisernu ogrlicu i odgovarajuće minđuše, kao i par crnih cipela na štiklu. Kosu je podigla u konjski rep, a ceo izgled je povezala smelom crvenom nijansom na usnama.

U objavi na Instagramu u kojoj je pokazala svoj izgled, Kejti je dodala: "Ti si moj leptir, šećeru, bebo“, što je navelo fanove da nagađaju da li je htela da najavi predstojeći projekat sa leptiričastim naglaskom na leđima. Koliko god da se trudila, malo je reći da je ovaj izgled podosta problematičan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike