Demi Mur na crvenom tepihu u haljini s neobičnim okovratnikom u obliku ogromnog oka (FOTO+VIDEO)

29.03.2024

11:13

0

Autor: V. I.

Iako u sedmoj deceniji, glumica je blistala u modelu kuće Schiaparelli na događaju u Los Anđelesu

Demi Mur na crvenom tepihu u haljini s neobičnim okovratnikom u obliku ogromnog oka (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Demi Mur (61) živi u skladu sa svojim statusom jedne od najbolje obučenih poznatih ličnosti u Holivudu. Glumica je u sredu prisustvovala događaju The Hollywood Reporter Power Stiylists u Hotelu "Sunset Tower" u Los Anđelesu kako bi podržala osobu koja stoji iza njenog zapanjujućeg izgleda, zgodnog stilistu Breda Goreskog, a za tu priliku napravila je vrhunsku optičku iluziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Murova je obukla belu haljinu čiji gornji deo je imao dodatak koji izgleda kao posebna masivna zlatna ogrlica s ukrasom u obliku oka. Izgled, koji je dizajnirao kreativni direktor kuće Schiaparelli Danijel Rozberi za kolekciju te kuće za proleće 2024.

Kombinaciju je upotpunila parom metalik zlatnih štikli s potpisom Kristijana Lubutena i nakitom Pomellato i Misho. Njenu kosu, stilizovanu prirodnim suptilnim talasima, uradio je Gregori Rasel, a šminku Kara Jošimoto Bua. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

Za svoju kolekciju za proleće 2024. iz koje je ova haljina Rozberi je želeo da spoji svoj američki senzibilitet sa strogošću pariskog šika. "Zaista sam samo želeo da se osećam kao da smo odahnuli, kao da je bilo lakoće i neka vrsta hladnoće, što je zaista lepo, jer je moda tako u korsetu, tako zgrabljena, tako skulpturalna“.

Schiaparelli je u poslednje vreme viđen na nekoliko zvezda. Na dodeli Oskara 2024., "Openhajmerova“ glumica Emili Blant nosila je Shiaparelli haljinu iz kolekcije za proleće 2024 . Haljina je imala neobilčno podignute bretele koje su svi zapazili, što je istaknuti element kolekcije Roseberri za proleće 2024.

Godišnje izdanje "Power Stylists" "Hollywood Reportera" navodi 25 najboljih stilista u industriji zabave. Ovogodišnji izbori su bili Džejson Bolden za rad sa Nikol Kidman, Kolin Karter, koji sarađuje sa Kardi Bi i Majkl B. Džordan, kao i Moli Dikson, čiji su klijenti Sidni Svini i Lana Del Rej.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike