Sidni Svini: Nikad u životu nisam ni liznula kafu, mogu da spavam samo dva sata dnevno, a jutro započinjem slaninicom

27.03.2024

06:43

0

Autor: V. I.

Holivudska lepotica

Sidni Svini: Nikad u životu nisam ni liznula kafu, mogu da spavam samo dva sata dnevno, a jutro započinjem slaninicom
Copyright Profimedia

Sidni Svini je doživela svoj proboj u HBO tinejdžerskoj drami "Euforija“ u kojoj je glumila Kesi Hauard , srednjoškolku koja je stalno na ivici nervnog sloma. U godinama nakon toga, 26-godišnja glumica i producentkinja s idealnim proporcijama tela istraživala je druge žanrove, glumeći u političkom trileru "Stvarnost“, Sonijevoj "Madame Veb“ i "Anyone but You“. Sada Svini ulazi u žanr horor kao Sesilija, američka časna sestra koja se pridružuje zlokobnom italijanskom samostanu u novom filmu "Immaculate“

 

 

Glumica je za Wall Street Journal iznela šokantnu tvrdnju i to ne samo da joj nije potrebno puno sna da bi se dobro odmorila, već i da može da funkcioniše s veoma malo sna. 

Na pitanje da li je tačno da spava samo dva sata noću, 26-godišnja glumica demantuje tu tvrdnju, ali je rekla da nije nemoguće:

"Spavam koliko god mogu, ali poznata sam po tome što sam u stanju da funkcionišem s veoma malo sna - veoma dugo", rekla je ona.

 

 

Zvezda ističe da svoj dan počinje oko 7:30 ujutro maženjem svog psa Tanka. Njoj takođe nije potreban nikakav dodatni kofein.

"Nikada u životu nisam probala kafu. Pijem samo vodu. Za doručak volim činiju sa bobičastim voćem. Možda granolu, slaninu, kroasan, ali uvek jedem bobičasto voće", kaže ona.

Ona takođe pominje da se opušta uz maske za lice, ali da voli "vežbe visokog intenziteta za celo telo" kao što je SolidCore, iako "je ubija du*e".

Međutim, njena najveća strast i zabava je restauracija starih automobila. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike