Nevaljala bajkerka: Nikol Kidman nije samo potpuno promenila boju kose, već i čitav svoj imidž (FOTO)

27.03.2024

18:19

0

Autor: V. I.

Nikad dosad nismo imali prilike da je vidimo u ovakvom izdanju

Nevaljala bajkerka: Nikol Kidman nije samo potpuno promenila boju kose, već i čitav svoj imidž (FOTO)
Nikol Kidman - Copyright Profimedia

U zavisnosti od toga koliko daleko seže vaše sećanje na Nikol Kidman, verovatno u glavi imate predstavu da je crvenokosa ili plavuša s nijansom koja vuče jagode. Milenijalci i oni stariji zamišljaju kao vatrenu crvenokosu, a mladi među nama će je verovatnije zamišljati sa svetlom, breskvastom nijansom. Obe izgledaju zapanjujuće na Oskarovki - ali nijedna ne bi mogla da vas pripremi na to koliko neverovatno ona sada izgleda bez ikakvog nagoveštaja crvene.

Glumica je na storiju svog Instagram profila objavila nešto što izgleda kao pogled iza scene na fotografisanju za brend Balenciaga, čiji je ona ambasador od decembra. Odmah je očigledno da je glumičina kosa mnogo kraća nego što je obično nosi, jedva da joj prelazi ramena. Ali pošto je fotografija crno-bela, nije odmah jasno koliko se njena boja kose promenila. Ona sedi između dvoje svojih saradnika, kultnih profesionalaca - frizera Adira Abergela i šminkerke Guči Vestman. 

Instagram Story printscreen
 

 

Ubrzo potom, objavila je i seriju svoih portreta na kojima Kidmanova na sebi ima preveliku, crnu kožnu jaknu, ali i potpuno novu boju kose. Ona je sad supersvetla plavuša, bez trunke crvene i žućkaste nijanse, pa bismo rekli da nikad nije imala ovako izbeljenu kosu. Frizura je razbarušen, pomalo neuredno zgužvan bob.

 

 

Prošle su godine otkako nismo videli Kidmanovu s ovakvo svetlom kosom, i to je razumljivo. Barem malo crvene nijanse je nekako deo njenog potpisa. Ipak, ovaj novi izgled je previše dobar da bi ga nosila samo za slikanje, pa se nadamo da će ga zadržati i u mesecima koji dolaze.

Kako se vama dopada njena nova frizura?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike