Sezona promena fruzure: Za reviju Schiaparelli Džej Lo drastično skratila kosu, a Zendaja šiške (FOTO+VIDEO)

23.01.2024

10:15

0

Autor: V. I.

Ovakve goste na revijama svi priželjkuju

Sezona promena fruzure: Za reviju Schiaparelli Džej Lo drastično skratila kosu, a Zendaja šiške (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Početak 2024. definitivno je u znaku transformacije frizura slavnih lepotica - Džej Lo i Zendaja se pridružile Seleni Gomez i Penelope Kruz u odsecanju više od par centimetara kose. Obe umetnice su se pojavile na reviji haute couture za proleće-leto 2024- kuće Schiaparelli, koju obožava i naša Lepa Brena, i oduševile sve prisutne.

Profimedia
 

Dženifer Lopez je  zamenila svoje prepoznatljive glamurozne talase za super kratki bob do ispod ušiju koji je bio fazoniran da izgleda kao takozvani wet look (eng. mokar izgled). Novu frizuru uparila je s belim kaputom prekrivenim laticama od pravih belih ruža koju je potpisao Schiaparelli i belom rolkom prikladnom za zimu, crnim hulhopkama visokog struka (da, hulahopkama!) sa širokim kaišem boje slonovače, te parom zlatnih avangardnih naočara za sunce. Atraktivna jakna imala je veliko sunce izvezeno srebrnim šljokicama na leđima, podelila je stilistkinja Marjiel Haen na Instagramu

Profimedia
 

Kao još jedan dokaz da  54-godišnja zvezda ne može da pogreši kada je u pitanju njen izgled, novi stil će sigurno inspirisati mnoga šišanja u salonima tokom narednih meseci. Minimalistička i šik, to je frizura koja se može prilagoditi vašem obliku lica i stilizovati na različite načine – mokrim izgledom ili prirodnijom teksturom - kao što dokazuje "Dženifer iz bloka".

@culted You know you’ve done something right when this is Zendaya, Hunter Schafer and J Lo’s reactions 📸 : @Alexandra #schiaparelli #schiaparellihautecouture #schiaparelliparis #zendaya #hunterschafer #jenniferlopez #jlo #parisfashionweek #couture #pariscouture #hautecouture ♬ original sound - CULTED

Neprepoznatljiva Zendaja

Osim Džej Lo, i Zendaja (27) je pobrala pažnju prisutnih - glumica se pojavila s ravnim šiškama koje su istakle dodatno njene fantastične crte lica. Zvezda "Euforije" pokazala svoj besprekoran osećaj za stil u crnoj suknji od teške svile sa šlepom koji se spuštao niz stepenice. 

Profimedia
 

Ona je udružila upadljivu suknju sa crnom dolčevitom na čijim rukavima su bili pričvršćeni čvorovi. Dodala je crne mrežaste čarape za dodatni seksepil i još više povećala svoju visinu crnim štiklama Louboutin. Zvezda "Spajdermena" nije bila odmah prepoznatljiva jer je za taj događaj stavilaupečatljivu crnu periku sa kratkim tupim šiškama koja joj stoji fantastično. Možda se i odluči na takvu dugotrajnu promenu, ko zna?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike