Nasmejana Demi Mur na ulicama Milana servirala trendi jesenji izgled: Prkosi godinama i gravitaciji (FOTO)

22.09.2023

10:59

1

Autor: K. O.

Glumica je pokazala savršeno izvajano telo

Nasmejana Demi Mur na ulicama Milana servirala trendi jesenji izgled: Prkosi godinama i gravitaciji (FOTO)
Copyright Profimedia

Pošto su zavese pale na Nedelju mode u Londonu, ceo modni svet ekspresno se preselio u Milano. Sada je u ovom italijanskom gradu u toku Nedelja mode, pa na ulicama i u restoranima možete nabasati na slavne.

Italijanska kuća Fendi među prvima je predstavila novitete za sezonu proleće/leto a njen dizajner Kim Džons i ovoga puta uspeo je da okupi armiju poznatih dama. 

Jedna od njih je i slavna glumica Demi Mur koja nikako nije mogla da prođe nezapaženo na ulicama Milana. Zvezda "Striptiza" na reviji je plenila poglede u efektnom modelu pletene haljine u zanimljivoj cigla boji.

Profimedia
 

Ovakve haljine jednostavno ne izlaze iz mode, a komadi od trikotaže trend su i ove sezone. Iako u novembru puni 61 godinu Demi izgleda fenomenalno. Trikotaža je istakla njeno izvajana telo, kao i čvrste grudi bez brushaltera. Sve vreme nije skidala osmeh sa lica.

Za pletenu haljinu odlučila se i legendarna lepotica s modnih pista, manekenka Amber Valeta. A kada bolje pogledate videćete i da im je model sandala maltene identičan.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike