Sindi Kraford uhvaćena na ulici u opuštenom izdanju: Pažnju privukao natpis na majici koji lansira u prošlost (FOTO+VIDEO)

16.03.2024

12:32

0

Autor: V. I.

Iako u šestoj deceniji, supermodel nije odolela trendu patika koje svi nose

Sindi Kraford uhvaćena na ulici u opuštenom izdanju: Pažnju privukao natpis na majici koji lansira u prošlost (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Sindi Kraford (58), ime koje krasi naslovnice časopisa i bilborde širom sveta, simbol je ne samo lepote već i neizmernog uticaja u modnoj industriji. Njena karijera, koja traje već decenijama, postavila je standarde za sve buduće supermodele. Sindi, rođena 1966. godine u Dekalbu, Illinois, brzo je stasala u modnu ikonu, čije se ime i danas izgovara s dubokim poštovanjem. Njena sposobnost da ostane relevantna u industriji koja se neprestano menja, dokaz je njene veštine, profesionalizma i nesporne harizme.

 

Profimedia
 

Stil supermodela, koji kombinuje klasičnu eleganciju s modernim uticajima, služi kao inspiracija mnogima, pokazujući da pravi šarm leži u jednostavnosti i samopouzdanju. Sindi je majstor u kreiranju izgleda koji su istovremeno i udobni i šik, a njen nedavni izgled dok je uživala u ležernom popodnevu, samo potvrđuje njen nepogrešiv osećaj za modu.

 

Profimedia
 

Na sunčanom kalifornijskom danu fotografi su zatekli Sindi kako uživa u opuštenom ručku u Malibuu, odražavajući besprekornu kombinaciju opuštenosti i stila. Njena odjeća za taj dan bila je pažljivo odabrana - jednostavna bela majica, koja nije samo komad tkanine, već platno na kojem se odražava njena ličnost. Na njoj je bio poseban detalj, logo Pepsi s riječju "mir" koji nije samo modni izbor, već i podsetnik na njenu kultnu reklamu iz 1992. godine, koja i danas odjekuje u modnom svetu.

 

 

Ova majica bila je savršeno uklopljena s klasičnim plavim farmerkama, koje simbol neprolazne mode. Dodatak ansamblu bio je maslinasti blazer, koji je dodavao sloj sofisticiranosti, dok su belo-plave Adidas Samba patike dodale urbanu notu, prizivajući slike bezbrižnih dana prožetih stilom. Ove patike, omiljene i među mlađom generacijom modela, uključujući i njenu ćerku Kaju Gerber, simbol su modnog nasleđa koje Sindi prenosi.

U svetu koji brzo zaboravlja, Sindi Kraford uspela je da ostane simbol trajne lepote i stila. Njen pristup modi, koji balansira između klasičnog i modernog, čini je uzorom ne samo za one koji teže da budu kao ona, već i za one koji cene suštinu istinskog stila. Njen uticaj prelazi granice modne piste, ulazeći u svakodnevni život običnih ljudi, podučavajući nas da stil nije samo u onome što nosimo, već i u načinu na koji nosimo sebe. Sindi Kraford, supermodel, majka, i ikona, nastavlja da inspiriše, pokazujući da je prava lepota u autentičnosti i samopouzdanju koje nosimo unutar sebe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike