Najlepše žene sveta otkrivaju neverovatne tajne: Pogledajte trejler za serijal "The Super Model" (VIDEO)

11.09.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Serija putuje u osamdesete godine kada su se u Njujorku ujedinile četiri žene i postigle uspeh koji je prevazišao modnu industriju

Najlepše žene sveta otkrivaju neverovatne tajne: Pogledajte trejler za serijal "The Super Model" (VIDEO)
Copyright Profimedia

Objavljen je trejler za dokumentarnu seriju The Super Models, koja dolazi ove jeseni.

Čuveni supermodeli Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Tarlington pojaviće se u četvorodelnoj dokumentarnoj seriji koja stiže na Apple TV+ 20. septembra, a trejler je otkrio šta gledaoci mogu da očekuju.

Profimedia
 

Serijal otkriva šta se dešavalo van modne piste, kao i neke od izazova koje su svi morali da savladaju da bi stigli tamo gde su danas. U dokumentarcu izjave daju mnoge zvezde modne industrije, poput Marka Džejkobsa, Edvarda Eninfula, Majkla Korsa, Donatele Versaće…

Profimedia
 

Uspeh koji je prevazišao modnu industriju

“Pristup modelima bez presedana vodi gledaoce iza kamere i sa modne piste, otkrivajući kako su dominirali elitnim svetom modelinga, dok osvetljavaju odnos koji je promenio dinamiku snage cele industrije“, najavljuje Apple TV+.

Profimedia
 

Dokumentarna serija putuje u osamdesete godine kada su se u Njujorku ujedinile četiri žene iz različitih delova sveta. Iako su pojedinačno jake, uspeh koji su postigle prevazišao je samu industriju.

Profimedia
 

“Danas, četiri supermodela ostaju na čelu kulture kroz aktivizam, filantropiju i poslovnu snagu. Kako modna industrija nastavlja da redefiniše sebe, i ulogu žena u njoj, priča o Naomi, Sindi, Lindi i Kristi ostaje jedna od najinspirativnijih priča o moći“, navodi se u najavi ove serije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike