Zvezda serije "Euforija" prošetala šljokičaste gaće i napravila pometnju na ulicama Pariza (FOTO+VIDEO)

06.03.2024

18:06

0

Autor: V. I.

Modni trend "bez pantalona" i ove godine ima poklonike među poznatim damama

Zvezda serije "Euforija" prošetala šljokičaste gaće i napravila pometnju na ulicama Pariza (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Izgleda da slavne dame nemaju nameru da odbace trend "bez pantalona" koji je aktuelan još od prošle godine. Posle Hejli Biber, Kendal Džener te Hale Beri, američka glumica Sidni Svini je poslednja poznata ličnost koja se na reviji u Parizu prošetala u šljokičastom donjem vešu.

Zvezda serije "Euforija" prisustvovala je reviji brenda Miu Miu, čiji je i ambasador, na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2024/25. godine.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seventeen (@seventeen)

 

Umesto pantalona Svini se odlučila za svilenkasto belo donje rublje prekriveno srebrnim šljokicama i perlama, a na lastišu oko struka imala je zakrpu sa logom brenda utisnutim na prednjoj i srednjoj strani. Strani portali navode da je cena ovih luks gaćica 5.800 dolara.

Zvezda romantične komedije "Anyone but You" nosila je donji veš preko prozirnih crnih hulahopki iz Calzedonije i uparila ih sa gornjim delom koji se sastojao od skraćenog crnog topa koji je imao belu, suptilno izlizanu ivicu.

 

 

Preko svega Svini je nosila dugačak crni blejzer, koji je takođe imao belu pohabanu ivicu, čija je dužina stvarala iluziju da nosi mini-haljinu kada je posmatrana s leđa.Čitavu kombinaciju upaprila je s cipelama i torbom od istog brenda. Sandale se prodaju za 505 dolara, a somotska torbica košta 2.650 dolara.

Njen jedini nakit bio je par velikih belih dijamantskih minđuša. Što se tiče glamura, ambasadorka Miu Miu nosila je ružičastu šminku i neuredan dugi bob.

Pored njene rastuće popularnosti i poslovnog uspeha, Sidnej stalno hvale zbog lepote, a mnogi je nazivaju i jednom od najseksipilnijih žena na svetu. I dok ona odiše talentom i samopouzdanjem u velikim količinama, zapravo postoji naučni razlog zašto se smatra tako zapanjujuće lepim. Prema plastičnom hirurgu Onuru Žirlardu, sve je u intrigantnom "zlatnom preseku" koji se odnosi na fizičke proporcije lepe glumice.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike