E ovo je savršen stajling: Sindi Kraford i njena ćerka Kaja Gerber osvajaju Njujork

18.12.2023

18:01

0

Autor: K. B.

Dobar stil je poput vina - s godinama postaje sve bolji, a to je nešto što se definitivno može videti u modnom nasleđu slavne Sindi Kraford i njene sve popularnije ćerke Kaje Gerber

E ovo je savršen stajling: Sindi Kraford i njena ćerka Kaja Gerber osvajaju Njujork
Majka i ćerka - Copyright Profimedia

Njihova nedavna šoping avantura u Njujorku bila je prava modna poslastica, otkrile su usklađene kombinacije koje izražavaju njihovu prefinjenu modnu estetiku.

Sindi Kraford, večna ikona stila, prošetala je crni kaput s izraženim reverom, demonstrirajući kako jednostavnost može biti izuzetno sofisticirana. U kombinaciji s širokim pantalonama i gležnjačama na petu, stvorila je izgled koji odiše elegancijom i samopouzdanjem.

Profimedia
 

Sa druge strane, njena ćerka, sve popularnija Kaja Gerber, pokazala je svoj vlastiti, mladalački pristup modi. Karirani kaput Ralpha Laurena u neutralnim tonovima bio je odabrani komad, ali ono što je stvorilo poseban dojam bila je kombinacija sa Adidas Samba patikama. Ovaj spoj visoke mode i sportskog stila naglašava njenu sposobnost da eksperimentiše s modom, stvarajući jedinstven i razigran izgled.

Profimedia
 

Kaijin mladenački duh dodatno se isticao omiljenom tamnoplavom McNally Jackson tote torbom, koja je postala neizostavan detalj njezine autentične pojave.

Ukratko, majka i kćerka su neosporno dokazale da dobar stil nije samo prolazna moda, već nasleđe koje se prenosi s generacije na generaciju. Njihova elegancija i hrabrost u kombiniranju klasičnih komada s neočekivanim dodacima čine ih pravim uzorima u svetu mode.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike