Gospođo, zaboravili ste da skinete cenu: Kardašijanka šeta s etiketom na haljini (FOTO)

04.03.2024

18:16

0

Autor: V. I.

Nije bitno šta se priča, već koliko se priča

Gospođo, zaboravili ste da skinete cenu: Kardašijanka šeta s etiketom na haljini (FOTO)
Copyright Profimedia

Jedna od osnovnih krilatica Kim Kardašijan je da je "svaka reklama dobra reklama" i ona vrlo dobro zna kako da navede ljude da pričaju o njoj. Bilo da se šeta po gradu u paru japanki za pedikir od 450 dolara ili nosi kesu iz radnje umesto tašne, Kardašijanka ume da pokrene lavinu komentara gde god se pojavi. A njen najnoviji trik je najgora modna noćna mora svih nas koja se ipak ostvarila. 

 

Profimedia
 

 

U nedelju je rijaliti zvezda pozirala za fotografije pre nego što je sela u prvi red na reviji Balenciaga  jesen-zima 2024. tokom Nedelje mode u Parizu, na kojoj je prodefilovala i naša pevačica Jelena Karleuša. Za tu priliku Kardašijanka je obukla crnu čipkanu haljinu do poda s potpuno otvorenim leđima. Pažnju je privukla velika bela etiketa koja joj je visila niz gola leđa.

 

Profimedia
 

I dok ste možda pomislili da je Kim nesvesno počinila modni gaf, ona je to zapravo uradila namerno, što su potvrdile manekenke koje su šetali modnom pistom sa etiketama koje su takođe bile zakačene na njihovu odeću. 

Kimina dodatna oprema uključivala je par crnih potpetica i srebrnu narukvicu oko njenog zgloba na kojoj je bio pričvršćen njen iPhone.

 

Profimedia
Umesto torbice, Kardašijanka je nosila iPhone okačen na narukvicu

 

Pokazujući dizajn haljine bez leđa, Kardašijanka je podigla svoju kosu u visoki konjski rep i završila svoj glam sa "smokey eyes" šminkom za oči, ružičastim karminom i bronzanom konturom.  

Prošlo je samo nešto više od mesec dana otkako je Kim poslednji put dospela na naslovne strane zbogjedne od svojih modnih kombinacija. Tokom Pariske nedelje mode u januaru, Kim je prisustvovala reviji Maison Margiela u crnoj haljini sa toliko kružnih izreza, da je njeno donje rublje bilo potpuno vidljivo. Za dodatni utisak, Kardašijanka je dodala Margieline polarizirajuće tabi potpetice izađene u crnom somotu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike